Liseli öğrencilerden resim sergisi…

Van’ın Edremit İlçesi’nde bulunan Edremit Anadolu Lisesi, Şişli Öğretmenevi bahçesinde resim sergisi ile 2018-2019 eğitim ve öğretim sezonunu sonlandırdı.

Liseli öğrencilerden resim sergisi…

           Eğitim ve Öğretim sezonunda bir yılı daha geride bırakırken öğrenciler bir yandan karnelerini almanın diğer taraftan ise uzun bir tatilin hesaplarını yapmaya başlarken, bu kapsamda Edremit Anadolu Lisesi öğrencileri de resim sergisi açtı.
Şişli Öğretmen Evinin bahçesinde açılan Resim Sergisinde öğrenciler yaptıkları resimleri sergilemenin heyecanını yaşarken resim öğretmenleri ise tuvale yansıyan renklerde anlatılmak istenen duygu ve düşünceleri yorumladılar.

 


           Okul Müdürü Münir Kıyat düzenlenen resim sergisi ile açıklama yaptı. Kıyat, “Bugün 2018-2019 eğitim ve Öğretim sezonunun sonuna gelmiş bulunmaktayız. Güzellikleri ile zorlukları ile iyi kötü hatıraları ile bir yılı daha geride bırakırken Edremit Anadolu Lisesi olarak resim konusunda yetenekli öğrenciler yaptıkları resimleri sergilemenin heyecanını yaşıyoruz. Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan Edremit ilçe milli eğitim müdürü İhsan Keskin'e, okul aile birliğinin değerli üyelerine öğrencilerimize öğretmenlerimize ve velilerimize şükranlarımı sunarım. Biz eğitimciler okulun başı demeden, okulun sonu demeden her zaman için güzel işler yapmak, gerektiğinde de bunları sizlerle paylaşmak ve sergilemek zorundayız. Artık okul bitti tatil başlıyor. Tüm öğrencilerimize ve ailelerine güzel bir tatil geçirmelerini dilerim. Ancak tatil bile olsa yapılacak güzel ve faydalı işler yapılmasını hasseten tavsiye ederim, hepinize saygılar sunarım” dedi.

 


          Resim Sergisinde yaptıkları resimler ile dikkatleri üzerine çeken Nisa Geyik ise “Küçüklüğümden beri resim yapmaya hep ilgim oldu. Sürekli bir şeyler karaladım. Tabiri caizse fırçayı elimden hiç bırakmadım. Tabi öğretmenlerimiz sayesinde kendimi sürekli geliştirmeye gayret ettim. Artık yaptığım resimler sergilenmeye değer bulunuyor. Bu da beni hem çok mutlu ediyor hem de bana yeni ve daha güzel resimler yapma noktasında özgüven sağlıyor” diye konuştu.

 


         Etkinlik okul öğrencilerinin ve Öğretmenlerin çektikleri aile hatıra fotoğrafı ile sona erdi
Önceki gün Van Şişli Öğretmen Evi bahçesinde açılan resim sergisine; Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Keskin, Şube Müdürü İsmet Samsa' nın yanı sıra okul müdürü Münir Kıyat, Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyeleri Feyat Erdemir, Burcu Şahin, Ercan Ulutaş ile okulda görev yapan öğretmenler ve öğrenciler katıldı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2019, 17:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER