Liseli öğrencilerden yılsonu etkinliği…

Van’ın Tuşba ilçesinde bulunan Turgut Özal Anadolu Lisesi tarafından yılsonu etkinliği düzenlendi.

Liseli öğrencilerden yılsonu etkinliği…

   Kumbara Kültür ve Sanat Merkezi Konferans Salonu’nda yapılan yılsonu etkinliğinde öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan çok sesli koro ve tiyatro etkinlikleri büyük beğeni topladı.

   Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından programın açılış konuşmasını yapan Turgut Özal Anadolu Lisesi Müdürü Kamuran Gürbüz, “Katılımlarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Muhlis Ceylani’ye ve katılımcılara teşekkür ediyorum. Öğretmen ve Öğrencilerimiz tarafından büyük ve özverili bir çalışma yaparak bu geceye hazırlandık ben şahsım adına kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

   Öğrencilere yönelik her türlü desteğe hazır olduklasını söyleyen Ceylani İse, “Liselerin sadece bilgi aktarılan yer olmadığı; kültürel sanatsal ve sportif faaliyetlerin öneminin bilincindeyiz. Bu bilinçle kurumumuzda tiyatro çalışmaları yapılıyor, birçok dalda sportif çalışmalar yapılıyor, okul kütüphanelerimizde öğrencilerimizin vakit geçirmeleri için tanıtım stantları kuruyoruz, başta satranç olmak üzere zeka oyunlarına yönelik yapılan çalışmalarda öğrencilerimizi destekliyoruz. Kısaca öğrencilerimize ihtiyaç duydukları her alanda imkânlar sunmayı amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.
   Yapılan konuşmaların ardından öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan çok sesli koro ve tiyatro etkinlikleri davetliler tarafından büyük beğeni ve ilgiyle izlendi.
   Programa Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, Okul Müdürü Kamuran Gürbüz, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2018, 10:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER