Mahallelinin yol ve alt yapı isyanı...

Tuşba İlçesine bağlı Altıntepe Mahallesi Can İki sokakta oturan vatandaşlar, yollarının alt yapı yetersizliği yüzünden sürekli çamurlu olduğunu belirterek, bu sorunun çözülmesini istiyor.

Mahallelinin yol ve alt yapı isyanı...

    Van’da cumhuriyet tarihinden bugüne dek en fazla yatırımın yapıldığı ulaşımda önemli mesafe kat edilirken, bazı mahallelerin belli sokaklarında hala çamurlu yollar vatandaşın tepkisine yol açıyor.
    Gazetemize açıklamalarda bulunan Altıntepe Mahallesi Can İki Sokak sakini Memduh Cancan, söz konusu sokaklarının Citroen bayii arkasında olduğunu ve alt yapı yetersizliğinden dolayı çocuklarının çamurlu sokaklarda yürüyemez durumda olduğunu anlattı. Cancan, bu sorunun bir an önce giderilmesini istiyor.
    Cancan, gazetemize yaptığı açıklamada, “Allah rızası için sesimizi duyurun. Kaç kez ilgililere bu durumu ilettik. Ama bir türlü çözüm bulunmadı. Sizin gazeteniz aracılığıyla belediye yetkilileri sesimizi duysun istiyoruz. Çocuklarımız okula gidemiyor. Bu yolların çamurdan kurtulması için sokak sakinleri olarak yetkililerden sıkıntımızın giderilmesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2018, 13:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER