Masterler Van'da ter dökecek

Aralarında ünlü profesyonel futbolcuların da olduğu birçok isim Van’da düzenlenecek olan turnuvada sahaya çıkacak. Van Masterler Derneği’nin organizasyonu ile bir dönemler üç büyük kulüpte forma giyen sporcuların da olduğu çok sayıda eski futbolcu(masterler) Van’da düzenlenecek olan turnuvada ter dökecek.

Masterler Van'da ter dökecek

            Van’da 20 – 22 Haziran 2019 tarihlerinde, Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda düzenlenecek olan Masterler Turnuvası’na ünlü sporcular katılacak.
Turnuvada Van Masterler, Antalyaspor, Ankaraspor ve Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın eski futbolcu karmasından oluşan US Grup takımları kupa için kıyasıya mücadele edecek.

 

             Van’daki organizasyona; aralarında eski futbolcular Ümit Davala, Murat Hacıoğlu, Mert Korkmaz, Emre Aşık, Kürşat Duymuş, Ahmet Yıldırım, Hasan Vezir, Hasan Kabze, Erhan Albayrak, Cem Karaca, Cihan Haspolat, Volkan Arslan, , Mehmet Nas, Mehmet Türkmehmet, Yattara’nın yanı sıra; ve Komedyen Ceyhun Fersoy ile FanaticTour Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hakan Onkur gibi isimler katılacak. Söz konusu isimler sahaya çıkarak turnuvada forma giyecek.

 


          Konuyla ilgili gazetemize konuşan Van Masterler Derneği Basın Sözcüsü Rıdvan Can, “Her yıl Antalya’da düzenlenen Masterler Turnuvası’nda birçok ünlü sporcu ile bir araya geliyorduk. Yaşı geçmiş olan ancak halkın yakından tanıdığı isimlerle böylesi bir turnuvanın Van’da düzenlenmesi halinde gelip gelmeyeceklerini sorduk, onlar da kabul edince bu yıl bu turnuvayı kentimizde düzenliyoruz. 20-22 Hazıran tarihleri arasında Van Atatürk Şehir Stadı’nda yapacağımız turnuvaya çok önemli sporcular katılacak. Eski futbolcular Emre Aşık, Erhan Albayrak, Mert Korkmaz, Ümit Davala, Murat Hacıoğlu, Ahmet Yıldırım, Cihan Haspolat, Hasan Kabze, Cem Karaca, Mehmet Nas, Hasan Vezir, Volkan Arslan, Kürşat Duymuş, Mehmet Türkmehmet, Yattara forma giyecek. Ayrıca Komedyen Ceyhun Fersoy ile FanaticTour Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hakan Onkur da Van’a gelecek” dedi.

 


        Söz konusu organizasyonun kent açısından önemli olduğunu belirten Rıdvan Can, “Özellikle ilimizdeki birçok genç, eski sporcularla buluşmanın heyecanını yaşıyor. İlkini düzenleyeceğimiz bu turnuvayı geleneksel hale getirmeyi istiyoruz” dedi.
Herkesi bu organizasyonda tribünlerde görmek istediklerini vurgulayan Can, “Amacımız böylesi fırsatların değerlendirilmesi. Spor etkinliklerinin ayrıca turizme de kaktı sunacağını düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2019, 18:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER