Merhum Oktay Gökırmak için mevlit okutuldu

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da vefat eden Van’ın sevilen değeri Oktay Gökırmak için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Merhum Oktay Gökırmak için mevlit okutuldu

7 Şubat tarihinde İstanbul’da vefat eden Van Vakfı Genel Sekreteri aynı zamanda Turizm Sektörünün önemli isimlerinden Hatice Şule Gökırmak’ın Babası Oktay Gökırmak için Mevlid-i Şerif okundu.

Karayollarından emekli olan 1940 Doğumlu Merhum Oktay Gökırmak, aynı zamanda hakemlik yapmış ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde de danışmanlık görevinde bulunmuştu.

Merhum Oktay Gökırmak, Van’da olduğu gibi İstanbul’da da çevresinde sevilen sayılan bir kişiliğe sahipti.

 Gökırmak ailesinde 10 kardeşten biri olan Oktay Gökırmak için vefatının 7. Gününde Bostancı Tatar Ağası camisinde ailesi tarafından Mevlut okutuldu.

Cenaze töreninde olduğu gibi Mevlut törenine de yoğun bir katılım vardı.

Babası Oktay Gökırmak’ın vefatıyla ilgili kısa bir açıklama yapan Van Vakfı Genel Sekreteri Hatice Şule Gükırmak, “Babamızı kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın. Gerçekten zor bir acı. Cenaze töreninde, taziyemizde ve mevlit töreninde bizleri yalnız bırakmayan eş dost, arkadaş ve akrabalarımıza çok teşekkür ediyoruz. İstanbul’da yapılan cenaze töreni Van’daki cenaze törenlerini aratmadı. Babam sevilen sayılan biriydi. O açıdan yoğun bir katılım vardı. Buradan tekrar acımızı paylaşan bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2020, 18:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29