Milletvekili Adayı Üçbaş, STK temsilcileriyle bir araya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Van Milletvekili adayı Ramazan Üçbaş, Seçim çalışmaları kapsamında STK ve Dernek temsilcileri ile bir araya geldi.

Milletvekili Adayı Üçbaş, STK temsilcileriyle bir araya geldi

           Van Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri yardımlaşma ve dayanışma Derneği konferans salonunda düzenlenen toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi MHP Van Milletvekili adayı Ramazan Üçbaş, Milliyetçi Hareket Partisi MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp, Van Kültürü Yaşatma ve Dayanışma Spor Kulübü Dernek Başkanı Kaya Ortasaç ve bazı STK temsilcileri katıldı.

 


         Milliyetçi Hareket Partisi tarafından düzenlenen toplantıda Şehitlerimize, Korucularımıza ve Gazilerimize sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur diyen Milliyetçi Hareket Partisi MHP Van Milletvekili adayı Ramazan Üçbaş, "Bu ülkede yıllardır Bayrak İnmesin, Ezan susmasın diye şehitlerimiz mücadele ederek bir bedel ödediler. Şehitlerimizin, Korucularımızın ve Gazilerimizin sıkıntı ve dertleri Milliyetçi Hareket Partisinin derdi olmuştur ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Gerek Parlamentoda gerekse İl teşkilatlarında bizlere talimatıdır yani Gazi, Şehit yakınları ve korucularımıza sahip çıkılacaktır, destek verilecektir ve onları aşan sorun ve problem varsa bizlere iletilecektir diye talimatları vardır bizlere. Ben Vanın bir evladı olarak sizlerden oy istemek için bugün burada sizlerin huzuruna çıktım eğer bu seçimlerde Milletvekili olarak seçilirsem sizlerin de bir evi Ankara'da olacak vesizler için elimden geleni yapacağım. Doğu ilimizin güzide şehri olan Van ilimizde eyer MHP'den bir Milletvekili çıkması demek terörün belinin kırılması demektir ve diğer partilerden de Milletvekili çıkacağı için bir rekabet ortamı oluşacaktır yani eğer sizlerin Ankara'ya işi düşerse sadece bir partinin kapısını çalmıyacaksınız MHP olarak bizlerin de kapısını çalacaksınız ve bizlerde sizlerin bir kardeşi olarak kapımızı sonuna kadar açarak bütün imkanlarımızı seferber edeceğimizden emin olmanızı isterim" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2018, 18:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29