Milletvekili Adayı Yörük, sevincini paylaştı

KOSGEB İl Müdürlüğü'nden istifa ederek Ak Parti Van Milletvekili Aday Adayı olan ve listelerin YSK'ya teslim edilmesi ile birlikte Van'ın 8 milletvekili adayından biri olmayı başaran Bilal Emre Yörük, mutluluğunu sevenleriyle paylaştı.

Milletvekili Adayı Yörük, sevincini paylaştı

      24 Haziran seçimlerine bir ay kala siyasi parti temsilcileri çalışmalarını sürdürürken, listeye giremeyenlerde kırgınlık, listeye girenlerde ise mutluluk seziliyor.

 


      Sosyal medyada mutluluğunu paylaşanlardan biri de Ak Parti'de Van'daki 8 adaydan biri olmayı başaran Bilal Emre Yörük.


   Uzun süre Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) İl Müdürlüğü görevini yürüten ve 24 Haziran'da yapılacak olan seçimler için görevinden istifa ederek aday adayı olan Bilal Emre Yörük, birkaç gün önce listelerin Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edilmesi ile Van'da Ak Parti'den aday olan sekiz isimden biri oldu.
Yörük, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Olmuştan yana mutluyum, olandan hoşnutum, olacak olan başımla beraber. Tebrik ve iyi niyet mesajları ileten siz Vanlı hemşehrilerime sonsuz teşekkürler. Hep birlikte Van için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

 


     Öte yandan yüzlerce seveni de Bilal Emre Yörük'e tebriklerini ileterek, başarı diledi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2018, 18:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER