Minibüs duraklarındaki denetim sürüyor

Van Büyükşehir Belediyesi kampus minibüs durağında ani denetim gerçekleştirdi. Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer, denetimlerin devam edeceğini söyledi.

Minibüs duraklarındaki denetim sürüyor

    Büyükşehir Belediyesi vatandaşların toplu ulaşımdan rahat ve sorunsuz şekilde faydalanması için çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

    Bu kapsamda yeni eğitim döneminin de başlaması ile birlikte yoğunluğun arttığı toplu ulaşım aracı duraklarında ani denetimler yapıldı.

   Kampus - merkez arası taşımacılık yapan minibüs durağında incelemelerde bulunan Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer, burada bekleyen öğrencilerle bir süre sohbet etti.

    Toplu ulaşım konusundaki şikâyetleri not alan Tamer, daha sonra minibüs kooperatiflerini arayarak minibüs bekleyen öğrencilerin mağdur edilmemesi konusunda uyarılarda bulundu.

    Ani denetimlerin devam edeceğini ifade eden Tamer, “Vali ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Zorluoğlu’nun talimatlarıyla toplu ulaşım araçları ve bu araçlara ait duraklama yerlerinde sürekli denetimler yapıyoruz. Bu gün de sabahın ilk saatlerinde ani bir denetim gerçekleştirerek kampüs durağında minibüs bekleyen öğrenci kardeşlerimizin durumunu gözlemledik. Bizlere toplu ulaşım konusundaki şikayetlerini söylediler. Biz de notlarımızı aldık. Daha sonra ilgili kooperatifleri arayarak gerekli uyarılarımızı yaptık. Öğrenci kardeşlerimiz özellikle sabah ve akşam saatlerinde yeterli sayıda araç bulamadıklarını ifade ettiler. Biz de minibüs kooperatiflerini bu konuda uyardık. Bu sorunlar tamamen ortadan kalkıncaya kadar denetimlerimize devam edeceğiz” dedi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29