Müdür Keremoğlu'ndan, Tüketiciler Birliği Van Şubesi'ne ziyaret...

Van Ticaret İl Müdürü Murat Keremoğlu ve beraberindekiler, Türkiye Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Müdür Keremoğlu'ndan, Tüketiciler Birliği Van Şubesi'ne ziyaret...
    Van’da kurulduğu günden bu yana büyük bir ses getiren ve tüketicilerin taleplerine karşılık veren Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube Başkanlığı’nı ziyaret eden Van Ticaret İl Müdürü Keremoğlu, dernek yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. 
   Ticaret İl Müdürü Keremoğlu’nu dernek binasında Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
 
   Dernek merkezinde Ticaret İl Müdürlüğü heyetini ağırlayan Başkan Uğurlu, kuruldukları günden beri Van’da ki çalışmalar hakkında Keremoğlu’na bilgiler verdi.
 8 ay önce derneği Van’da kurduklarını ve kısa bir süre içerisinde tüketiciler tarafından yoğun bir ilgiyle karşılaştıklarını vurgulayan Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu, “Kısa bir süre içerisinde derneğimizin üye sayısı 300’e yaklaştı. Biz bu yola çıkarken tek amacımız bilinçli bir tüketici topluluğu oluşturmak. Bu nedenle dernek yönetim kurulumuzu da alanında profesyonel kişilerden oluşturduk. Tüketicilerin taleplerine karşılık vermek ve nasıl hareket etmeleri noktasında danışma kurulumuzu oluşturduk. Bu kurulumuzun üyeleri arasında alanında kendini kanıtlamış avukat, raportör ve birde tüketicilerimizin şikayetlerini ilgili kurumlara en anlaşılır şekilde dile getirecek yazı işleri sorumlumuzu bu işin başına koyduk. Ayrıca tüketicilerimizin bizlere rahat ulaşabilmeleri için dernek binamızı kurduk. Bu anlamda bizlere her türlü desteği ve katkıyı, bilgi ve tecrübelerini bizlerle her fırsatta paylaşan sayın Ticaret İl Müdürümüze yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyor, bugünkü ziyaretlerinden dolayı da kendilerinde müteşekkiriz” diye konuştu.
 
  Ziyarette konuşan Van Ticaret İl Müdürü Murat Keremoğlu ise, zaman zaman böyle bir derneğin Van’da kurulması için girişimlerde bulunduklarını ancak, bir türlü hayata geçiremediklerini dile getirdi.
Van’da tüketici derneğinin kurulduğunu ve faaliyete başladıklarını duyduğu zamanki duygularını ifade eden İl Müdürü Keremoğlu, “Bugün Van’da bir tüketici derneğine ziyarette bulunmamız beni ziyadesiyle memnun etmiştir. Derneğimiz tüketici hakem heyetimize üye ataması da yaparak, tüketicilerimizin sorun ve taleplerini bizlere ulaştırmaktadırlar. Yakinen de tanıdığımız bir kardeşim olan Erhan Uğurlu’nun da bu işin başında ve profesyonel bir ekiple bu işlemleri yönetmesi daha fazla anlam katmaktadır. Tüketiciler Birliği Derneği ile iş birliğimiz ve bilgi paylaşımımız devam edecektir. Bu vesileyle tüketici derneğinin ve yönetiminin Van halkımıza hayırlı olmasını diliyor, misafirperverliklerinden dolayı da dernek yöneticilerine şükranlarımı sunuyorum”dedi.Van Bölge Gazetesi 

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2020, 08:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29