Müdür Şipal'den, eğitimin başladığı okullara ziyaret

Van’ın İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Şipal, Şube Müdürleri Sadrettin Kelen ve Aydın Acarsoy ile birlikte yüz yüze eğitimin ikinci aşamasında ilçe okullarına ziyarette bulundu.

Müdür Şipal'den, eğitimin başladığı okullara ziyaret

Eğitimin başladığı okullardan Erçek İlk/Ortaokulu, Ağzıkara İlk/Ortaokulu, Yatıksırt İlk/Ortaokulu, Karakoç İlk/Ortaokulu, Ortanca İlk/Ortaokulu, Kavuncu Ali Çavuş İlk/Ortaokulu ziyaret edildi.
  İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Şipal ve şube müdürleri; öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek onların uzun bir aradan sonra okulda olma heyecanlarına ortak oldu.

Şipal ve şube müdürleri, öğrencilere maske, mesafe ve hijyen konularında dikkatli olmaları uyarısında bulundular. Okullarda her türlü tedbiri alarak ve hijyen koşullarını sağlayarak güvenle eğitim alacak ortamlar oluşturduklarını ifade eden  İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Şipal, öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet etti.
     Şipal, okullarında yüz yüze eğitime başlayan 2., 3., 4., 8., 12. sınıflar ile özel gereksinimli öğrencilere ve aynı zamanda uzaktan eğitimlerine devam eden tüm öğrenci ve öğretmenlere sağlıklı, başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirmelerini temenni etti.Van Bölge Gazetesi 

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2020, 08:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER