Muhtar Çeliktaş'ın çalışmaları takdir görüyor

Van'ın Erciş İlçesi'ne bağlı Canik Mahallesi'nde Muhtar olarak seçildikten bu yana yaptırdığı hizmetlerle köy halkının yoğun sevgisini kazanan Cevdet Çeliktaş, çalışkan muhtar olarak adından söz ettiriyor.

Muhtar Çeliktaş'ın çalışmaları takdir görüyor

                 Eski Muhtarlık sistemine sünger çekerek bir ilki başaran Cevdet Çeliktaş seçimlerde demokrasi  ortamından seçilerek Canik'te yaptırdığı hizmetlerle beraber köy halkının sosyal yaşam alanlarını genişleterek en çalışkan muhtar olarak adından söz ettiriyor.

 


          Canik Muhtarı Çeliktaş yaptığı açıklamalarında "'Muhtar olarak seçildiğim günden bu yana köyümüzün eksikliklerini sürekli tespit ederek   ilgili makamlara ilettim. Yapılacak hizmetlerin  gelmesi için bu işlerin yakinen takipçisi oldum. Başta yapılması gereken ve büyük eksikliğini yaşadığımız Köy camisini uğraşlar sonucunda hizmete açtık. Şimdi minaresiyle büyüklüğü ile ibadete açtığımız camide rahatlıkla ibadetlerimizi yapabiliyoruz. Bunun akabinde Cami İmam evini de yaptırdık. Köyümüzde görev yapan İmam ailesiyle beraber bu evde rahatça kalabiliyor. Ulaşım olarak büyük zorluklar çektiğimiz ve bizlerin korkulu rüyası olan köstebek yollarımız, belediyemiz tarafından asfaltlanarak  derin bir nefes aldık. Bunların yanında çoban evi ve çocuk parkının yapılmasında emeğimiz oldu" dedi.

 


         Çeliktaş konuşmasının sonunda hizmetlerinin hiçbir zaman sınırlı olmayacağını belirterek ''Mahallemizde eğitim gören öğrencilerimizin sportif faaliyetleri anlamında her zaman katkı sunuyoruz" diye konuştu.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2018, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER