Murat Yazlık'tan, Vali Zorluoğlu'na teşekkür…

Van Büyükşehir Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Dernek Başkanı Murat Yazlık, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile özel halk otobüslerinden yararlanan ücretsiz yolcuların ücretlerinin bayram öncesi belediye meclis kararı ile geçtiğini belirterek, duyarlılığından dolayı Van Valisi Murat Zorluoğlu’na teşekkür etti.

Murat Yazlık'tan, Vali Zorluoğlu'na teşekkür…

            Özel Halk Otobüsleri Dernek Başkanı Murat Yazlık, Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Zorluoğlu’nu makamında ziyaret ederek, Özel Halk Otobüsleri ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

 


              Halk otobüslerinden ücretsiz yararlanan yolcularla ilgili yapılan yeni düzenlemeye değinen Yazlık, “Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile Ak Parti hükümeti Van’daki özel halk otobüslerinden yararlanan ücretsiz yolcular ile ilgili önemli düzenlemeler yaptı. Bu düzenlemelere göre, özel halk otobüslerinden yararlanan ücretsiz yolcuların (65 yaş üzeri, engelli, şehit ve gazi yakınları) ücretlerinin 5216 sayılı belediye bütçelerinden karşılanması için tüm yetkileri yerel belediyelere vermiştir. Bu yetkiye dayanarak Van Valimiz Sayın Murat Zorluoğlu, özel halk otobüslerinin sıkıntıları ile ücretsiz faydalanan (65 yaş üzeri, engelli, şehit ve gazi yakınlarının sorunlarına duyarlı olmasından dolayı, bu problemi bir an önce gidermek için verilen yetkiyi hızlı bir şekilde kullanarak Ramazan Bayramından önce belediye meclis kararı ile değerlerimiz olan Van’da yaşayan 65 yaş üzeri, engelli, şehit ve gazi yakınlarının yolcu ücretlerini Büyükşehir Belediye bütçesi tarafından karşılanması için gerekli çalışmaları başlatmıştır. Sayın Valimizin göstermiş olduğu bu özverili ve fedakâr çalışmalarından dolayı özel halk otobüsleri dernek başkanı olarak, tüm özel halk otobüs sahipleri ve ücretsiz faydalanan yolcularımız adına başta Sayın Valimiz Murat Zorluoğlu, Genel Sekreterimiz Sayın Mustafa Yalçın, Genel sekreter yardımcısı Fazıl Tamer ve  ulaştırma daire başkanı Kemal Mescioğlu’na teşekkürlerimi arz ederim. Ayrıca bu konuda emeği geçen tüm Çalışanlara sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2018, 18:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29