Oktay Belli'nin takımı yine kazandı

Van Fenerbahçe Futbol Okulu sorumlusu olan ve aynı zamanda Patnos 1968spor'u çalıştıran Oktay Belli bu haftayı da başarıyla kapattı. Patnos 1968spor deplasmanda Ağrı Vefaspor'u 5-0 yendi.

Oktay Belli'nin takımı yine kazandı

            Vanlı Teknik Direktör Oktay Belli'nin takımı Patnos 1968spor galibiyetlerine devam ediyor.
Ağrı'daki amatör küme maçlarında sekizinci maçı da galibiyetle kapatan Patnos 1968spor, şampiyonluk yolunda adım adım ilerliyor. Oktay Belli, başarılarının tesadüf olmadığını seri galibiyetlerle ortaya koyduklarını ifade etti.
Önceki hafta sonu Hambur Kümbetspor'u 4-0 mağlup eden Patnos 1968spor, bu hafta da Ağrı Vefaspor'u 5-0 gibi farklı bir skorla yenerek galibiyet serisini devam ettirdi.

 


            Belli, Patnos 1968spor'la 8 maçta 8 galibiyet alarak, namağlup yoluna devam ediyor. İki hafta önce Hamurspor'u 6-0 yenen önceki hafta sonu ise Hambur Kümbetspor'u 4-0 yenen Patnos 1968spor, son maçında ise Ağrı Vefaspor'u 5-0 gibi farklı bir skorla yenmeyi başardı.

 


         Şampiyonluk yolunda başarılı işler yaptıklarını belirten Oktay Belli, "Ağrı Patnos'ta güzel işler yapıyoruz. Her hafta farklı galibiyetler elde ediyoruz. Güzel ve farklı galibiyetler elde etmek bizleri mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2018, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER