Online spor bilgi yarışmasının sonuçları açıklandı

İpekyolu Belediyesi tarafından düzenlenen Online Spor Bilgi Yarışmasının kazananları belli oldu. Kazananlar ödüllerini Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan’ın elinden aldı.

Online spor bilgi yarışmasının sonuçları açıklandı

   Belediyeye bağlı Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü koronavirüs (covid-19) salgını sürecinde farklı etkinlikler düzenleyerek vatandaşların hem eğlenceli hem de verimli vakit geçirmesi için katkı sunuyor. Bu kapsamda kısa süre önce düzenlenen, spor bilgisine güvenen vatandaşların dijital ortamdaki soruları cevapladığı Online Spor Bilgi Yarışmasında dereceye giren yarışmacılara ödülleri düzenlenen törenle takdim edildi. İpekyolu Belediyesi’nden düzenlenen törene Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, ilgili birim müdürleri ve yarışmacılar katıldı.

  “AYDA İKİ KEZ BU ETKİNLİĞİ YAPACAĞIZ” 

   İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan, korona virüs salgını döneminde birçok online etkinlik gerçekleştirdiklerini belirterek, “Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Van'a ve spora dair bilgi yarışmasında kazanan yarışmacıları ödüllendirdik. Bu yarışmanın düzenlenmesinden memnun oldum. 20 sorudan oluşan yarışmada dereceye giren arkadaşlarımız neredeyse bütün soruları doğru bilmişler ama saniye farkıyla sıralama belli olmuş. Ayda iki kez bu etkinliği yapacağız ve bu etkinlikleri pandemiden dolayı online yapacağız. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyor, dereceye giren arkadaşları da tebrik ediyorum.” dedi.

   “SORULARIN VANLA İLGİLİ OLMASI ÇOK HOŞUMA GİTTİ”

   Yarışmada 19 soruya 343 saniyede cevap veren ve üçüncü olan İlker İlikçi bu tür yarışmaların sürekli yapılmasını ve diğer belediyelere de örnek olması gerektiğini ifade ederek, “Online spor yarışmasının duyurusunu görünce çok mutlu oldum. Soruların özellikle Van ile ilgili olması çok hoşuma gitti. Bu tür yarışmaların devamının geleceğini bilmek de bizleri heyecanlandırdı. İlimizde böyle organizasyonların gerçekleştirilmesi çok olumludur. Belediyemize ve belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

  “SANİYELER DERECELERİ BELİRLEDİ”

  Yarışmada Ahmet Zengin 20 soruda 20 doğru 459 saniye ile birinci, Yunus Karabulut 20 soruda 20 doğru 473 saniye ile ikinci, İlker İlikçi 19 doğru 343 saniye ile üçüncü, Yunus Yıldırım 19 doğru 368 saniye ile dördüncü, Özcan Elmas ise 19 doğru 442 saniye ile beşinci oldu. Yarışmacılara spor malzemelerinden oluşan ödüller verildi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2021, 13:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29