OSB'deki arsa tahsislerinde sevindirici gelişme…

Van Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti Toplantısı Vali Mehmet Emin Bilmez başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda OSB’deki arsa tahsisleri ile ilgili önemli kararlar alındı.

OSB'deki arsa tahsislerinde sevindirici gelişme…

       Toplantının gerçekleştirildiği OSB Teknik Meslek Lisesi önünde Vali Bilmez’i Vali Yardımcısı Faruk Bülent Baygüven, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Faruk Biner ve müteşebbis heyeti üyeleri karşıladı.

 

        Buradan toplantı salonuna geçen Vali Bilmez’e ilk olarak OSB’nin yapısı, ticari faaliyetleri, firmalar, istihdam alanları ve istihdam sayısı ile ilgili sunum yapıldı.

Sunumun ardından Vali Bilmez ve müteşebbis heyeti üyeleri önemli kararlar aldı. Bu kararlardan en önemlisi ise, yeni arsa tahsisinde ödenen bedellerin bir yıl süre ile faizsiz taksitlendirilmesi oldu.

 

 

        Diğer yandan başvuru yapan 11 firmaya OSB’den arsa tahsisi yapılırken, yine 100 hektarlık alanın Organize Tekstil alanı ilan edilmesi kararı alındı.

Vali Bilmez, toplantının ardından 2018-2019 eğitim ve öğretim döneminde açılan OSB Teknik Meslek Lisesi’nde incelemeler yaptı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2019, 14:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29