Öztürk, muhtarlarla bir araya geldi

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle, öğlen yemeğinde ilçe muhtarları ile bir araya geldi.

Öztürk, muhtarlarla bir araya geldi

   Şişli Öğretmenevi’nde düzenlenen yemekte bir konuşma yapan Öztürk, yerel yönetimlerin vazgeçilmez unsurlarından olan muhtarlık müessesesinin, gerek taşıdığı sorumluluklar gerekse de görev uğruna yaptığı fedakarlıklar açısından takdire değer olduğunu belirtti.

  Geçmişte maddi imkânlar ve özlük hakları açısından ihmal edilen muhtarların, başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yakın ilgisi ve devletimizin çabaları ile son dönemde daha iyi bir konuma geldiğini vurgulayan Öztürk, ilçemiz mahallelerinde yapılan alt ve üst yapı çalışmalarında muhtarlarımızla yapılan görüş alışverişinin önemini belirtti.

  Mahallelerde yapılan asfalt ve yeni yol çalışmalarından da bahseden Öztürk, hizmetleri, günü kurtarmaya yönelik değil, kalıcı, dayanıklı ve ihtiyaçlara cevap verecek şekilde yapmayı hedeflediklerini vurguladı.

   Başkan Vekili Öztürk konuşmasının sonunda, Muhtarlar Günü münasebetiyle tüm muhtarlarımızı temsilen, ilimizin ve ilçemizin tek kadın muhtarı Leyla Tanrıtanır’a çiçek, en kıdemli muhtar Şükrü İnan’a da plaket  takdim etti.

   Muhtarlar Derneği Başkanı Turgut Külay ve en kıdemli muhtar Şerefiye Mahallesi Muhtarı Şükrü İnan da konuşmalarında, muhtarlık müessesesinin önemini vurguladılar ve ilçe genelinde yapılan çalışmalar nedeniyle Başkan Vekili Cemil Öztürk’e teşekkür ettiler.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29