Öztürk, renkli asfalt çalışmalarını inceledi

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, renkli asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek, ilgili birimlerden bilgiler aldı.

Öztürk, renkli asfalt çalışmalarını inceledi

İpekyolu Belediyesi’nin 2 okul  ile İpekyolu Astsubay Evi’ne yapılan renkli asfalt çalışmaları tamamlandı. Yapılan çalışmaları yerinde görmek üzere buralara gelen Başkan Öztürk, yapılan çalışmaları beğendiğini ifade ederek ekibini tebrik etti. Başkan  Öztürk’ün ilk durağı sırasıyla Fevzi Çakmak İlk ve Ortaokulu, Zübeyde Hanım Özel Eğitim İlk ve Ortaokulu ve İpekyolu Astsubay Evi oldu. Gerek kalitesi, gerek kullanışlılığı, gerekse de estetiği açısından farklılıklar içeren çalışmayla ilgili olarak yetkililerden bilgi alan Öztürk, ders arasında bahçeye çıkan çocukların da mutluluğuna ortak oldu.

Uygulamanın bir diğer adresi olan İpekyolu Astsubay Evi yetkilileri de yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti belirterek teşekkür ettiler.

Uygulamanın İpekyolu ilçe sınırlarında toplam 6 bin metrekare alanda hayata geçirilmesi planlanıyor.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 11:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER