Park AVM'nin tabelası dikildi

Van'da uzun yıllardır yapımı süren ve bugünlerde açılması beklenen eski ismiyle City Van, yeni ismiyle Park AVM'nin yeni tabelası dikildi. Yapılan anketle ismi Park AVM olan alışveriş merkezindeki çalışmaları birkaç hafta önce gezen Vali Murat Zorluoğlu, bittiğinde Van'ın güzel bir alışveriş merkezine kavuşacağını belirtmişti.

Park AVM'nin tabelası dikildi

         2010 yılında yapımına başlanan, depremin ardından bir süre çalışmalarına ara verilen, 2014 ve 2016 yılları arasında yeniden yapılmaya başlanan ve son iki yılda yüzde 99'u tamamlanan alışveriş merkezinin bir türlü açılamaması Van'da da zaman zaman gündem konusu olmuştu.

 


              Bir ay önce basın toplantısı yaparak alışveriş merkezi ile ilgili bilgi veren Van Valisi Murat Zorluoğlu, birilerinin söz konusu AVM üzerinden Büyükşehir Belediyesi'ni karalamasına sert yanıt vermiş ve kısa süre içinde açılacağını söylemişti.
Söz konusu AVM'nin yeni isim tabelası da dikilirken, birçok iş yerinin son rötuşları yaptığı görülüyor. Bu arada AVM'nin cadde bölümündeki kuzeye düşen ilk dükkanın yan bölümündeki duvarlar yıkılarak o bölüme de cam takılacağı görüldü.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2018, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29