Patnosspor'da hedef 'Belli'

Vanlı Antrenör Oktay Belli’nin çalıştırdığı ve Ağrı Amatör ligde gol yemeden şampiyon olan Patnos1978spor’da hedef Bölgesel Amatör Ligi’ne katılmak.

Patnosspor'da hedef 'Belli'

            Ağrı’da oynanan amatör maçların ardında grubunda büyük başarı elde eden ve şampiyon olan Patnos 1978spor, gol yemeden ve namağlup unvanıyla gündem oluşturdu.

 


         Vanlı Antrenör Oktay Belli’nin çalıştırdığı Patnos 1978spor, 5 şubat da top başı yapıyor.
Grubunda zorlu ve çekişmeli maçlara sahne olan Patnosspor gözünü play-off maçlarına dikti.
Türkiye’de tek yenilgisiz ve gol yemeden Ağrı süper amatörde grup şampiyonu olan Patnosspor, rakip kalelere 28 gol atıp hiç gol yemeden şampiyon oldu.

 


          Genç dinamik ve koşan mücadele eden takımın başında Vanlı Antrenor Oktay Belli futbolcularına güvenip takımı özlenen BAL ligi tablosuna taşımak istiyor.
Transferde de hareketli saatler yaşayan Patnos 1978spor Gana Milli Takımı’nda 28 maçta 21 gol atan deneyimli golcü Colins kavekado’yu renklerine bağladı.

 


           Deneyimli çalıştırıcı teknik direktör Oktay Belli, 6 futbolcu izlediklerini, onlarla da hafta içine kadar anlaşma sağlamayı düşündüklerini belirterek, “Her zaman yanımızda olan Kaymakamımız Ümit Altay’ ve Kulüp Başkanımız Çetin Tezcan ve tüm Patnos halkına teşekkür ediyorum” dedi.

 


        Vanlı Antrenör Oktay Bellİ, 4 yıl Başkalespor hocalığını yaptıktan sonra Van’da Edremitspor’u da yenilgisiz şampiyon etmişti.
Bu yıl da Patnos 1978 spor’u süper amatörde grup şampiyonu yapan deneyimli çalıştırıcının hedefi takımını Bölgesel Amatör Lig’e taşımak.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2019, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29