Protokol ve vatandaşlar Nurşin Camii'nde bayramlaştı

Van'da Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi Kurban Bayramı'nda da protokol üyeleri ve vatandaşlar Yukarı Nurşin Camii'nde kılınan namazın ardından bayramlaştı. Bayramlaşmanın ardından cami avlusunda kahvaltı yapıldı.

Protokol ve vatandaşlar Nurşin Camii'nde bayramlaştı

Geçen Ramazan Bayramı’nda ilk kez Van Valiliği himayesinde resmi bayramlaşma Yukarı Nurşin Camii'nde gerçekleştirilmiş, bu bayramlaşmaya da vatandaşlar büyük ilgi göstermişti.

 

    Nurşin Camii'ndeki bayramlaşma için vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren İpekyolu ilçesindeki camiyi doldurdu. Bayram namazının ardından caminin avlusunda, Vali Mehmet Emin Bilmez, AK Parti Van milletvekilleri Osman Nuri Gülaçar, İrfan Kartal, Abdulahat Arvas, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, vali yardımcıları, bazı kaymakamlar, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri camiden çıkan vatandaşlarla bayramlaştı.

 

 

    Bayramlaşmanın ardından Vali Bilmez ve protokol üyeleri vatandaşlarla birlikte Valiliğin ikramı olan çay, simit, peynir ve lokumla kahvaltı yaptı.

 

 

   Vali Bilmez ve beraberindekiler, daha sonra Akköprü Mezarlığı'ndaki şehitliği ziyaret ederek Kur’an-ı Kerim tilaveti dinleyip dua ederek programı tamamladı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2019, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29