PÜİS Van Temcilciliği'nden üyelerine maske ve dezenfektan…

Petrol Ürünleri İşveren Sendikası (PÜİS) Van Temsilciliği tarafından, üyelerine maske ve dezenfektan dağıtımı gerçekleştirildi.

PÜİS Van Temcilciliği'nden üyelerine maske ve dezenfektan…

    Dünyada ve ülkemizde etkisini sürdüren Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle tüm sektörlerde olduğu gibi akaryakıt sektöründe de sıkıntılı günler yaşanıyor.

 

    Türkiye’de olduğu gibi Van ve çevre illerde Koronavirüs pandemisi için mücadele eden akaryakıt sektör temsilcilerine, Petrol Ürünleri İşveren Sendikası (PÜİS) Van Temsilciliği tarafından maske ve dezenfektan dağıtımı gerçekleştirildi.

 

    Yapılan maske ve dezenfektan dağıtımıyla ilgili bir teşekkür eden PÜİS Van Baştemsilcisi Erdal Demir, “Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan başta Genel Başkanımız Sayın İmran Okumuş olmak üzere, Sendikamız Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerine. Sendikamız Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi ve Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu Üyesi, Enerji Grubu Başkanı Sayın İlhan Kaya’ya, Sendikamız Genel Müdürü Sayın Mehtap Bakır’a ve Sendikamız çalışanlarına PÜİS Van Baştemsilciliği olarak bütün üyelerimiz adına teşekkür ederiz.”ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2020, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER