Şaban Kahraman'ın ziyaretleri sürüyor

Ak Parti’nin 27. Dönem Milletvekili Aday Adayı ve İşadamı Şaban Kahraman, Ak Parti Merkez İlçe Başkanlarını ziyaret ederek çeşitli fikir alışverişinde bulundu.

Şaban Kahraman'ın ziyaretleri sürüyor

   AK Parti Milletvekili aday adayı Şaban Kahraman, devam ettiği ilçe ziyaretlerinde büyük ilgiyle karşılandı.

 

  Kahraman önce Van İpekyolu İlçe Başkanı Vesim Yaviç'i ziyaret ederek kendisine görev verilmesi halinde yapacaklarını sıraladı.

   Daha sonra Van Ak Parti Tuşba İlçe teşkilatı ziyaret ederek çok amaçlı program ve deneyim tecrübesi edindiğini karşılıklı çeşitli fikir ve görüşlerde bulunuldu.

   Ardından Van Güvenlik ve Savunma işçileri sendikasını ziyaret ederek Sivil Toplum Örgütlerin Ülkede ve yerelde büyük etkileri olduğunu dile getirdi.

   Şaban Kahraman, ziyaret ettiği tüm yerlerde ilgiyle karşılandı.

   Milletvekili aday adaylığı hakkında bilgi veren Şaban Kahraman "Dava kardeşlerim uzun yıllara dayanan tecrübelerimle bu kutlu yolda hepinizin desteğine ihtiyacım var. Bu süreçte bana bir görev verilirse bize güvenen hiçbir dava gönüldaşımızı mahcup etmeyeceğiz. Geçmişte olduğu gibi bugün de yarında doğru bildiğimiz yoldan şaşmayacağız.  siyasi geçmişimde eş dost akraba ayrımı yapmadan öncelikle yol arkadaşlarımızın tavsiyeleri benim için çok önemlidir. Teşkilat tecrübesi olduğum için çekilen çile ve eziyetleri çok iyi biliyorum. Allah’ın izni ve kuvvetiyle sizin sevgi ve güveninizi boşa çıkarmadan kararlı ve dik duruşumuzla liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın hizmet yolunda hep beraber yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2018, 15:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER