Sağlık Müdürlüğü aylık değerlendirme toplantısı…

Van İl Sağlık Müdürlüğü aylık değerlendirme toplantısı, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, başkanlığında gerçekleştirildi.

Sağlık Müdürlüğü aylık değerlendirme toplantısı…

   Van İl Sağlık Müdürlüğü aylık değerlendirme toplantısına İl Müdürü  Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, İl Müdürlüğü Başkan ve Başkan Yardımcıları  katıldı.

   Toplantıda Van ilinde  verilen sağlık hizmetlerini daha kaliteli ve verimli hale getirebilmesi için neler yapılabileceği konuşuldu.

   İl Müdürü  Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, İlimizde sağlık alanında yürütülen çalışmalar hakkında Başkan ve Başkan Yardımcıları Kamu Hastaneleri Başhekimleri ile bir araya gelerek eksikler ve yapılacak olan projelerin detayları konuşuldu.

   Sağlıkta istatistikler ve rakamlardan çok vatandaşın memnuniyetine önem verdiğini belirten Sünnetçioğlu, "Sağlıkta Talepleri biliyoruz ve hızlı adımlar atıp çözüme kavuşturacağız." dedi.

 

    Vatandaşlara sağlık kurumlarında yönetici olan tüm idarecilerin el birliği ile en iyi ve kaliteli sağlık hizmeti sunmanın gayreti içinde olacaklarını vurgulayarak "İdareciler olarak amacımız sağlık tesislerimize müracaat eden vatandaşlarımızın memnuniyetini arttırmakla birlikte sağlık personelimize de kaliteli ve son teknolojiyle donanımlı cihazlarla en iyi şekilde çalışma imkanları verilmelidir” dedi.

   Kamu Hastaneleri Aylık Değerlendirme Toplantısına, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Bahadır Öndeş, Sağlık Hizmetleri Başkanı, Dr. Adem Ergioğuz Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dt. Şebnem Kartal, Destek Hizmetleri Başkanı Ahmet Tüfekçioğlu, ile Başkan yardımcıları ve Kamu Hastaneleri Başhekimleri katıldı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2019, 15:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER