Sağlık Müdürlüğü'nden ebelere eğitim...

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı 2017 yılı Teknik Destek Programında desteklenmeye hak kazanılan ‘Güçlü Ebelerle Anne ve Bebeği Emin Ellerde Eğitimi’ tamamlandı. Eğitime katılanlara belgeleri verildi.

Sağlık Müdürlüğü'nden ebelere eğitim...

    İl Sağlık Müdürlüğü adına SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalışan Fatma Erdemir tarafından başvurusu gerçekleştirilen ‘Güçlü Ebelerle Anne ve Bebeği Emin Ellerde Eğitimi’  isimli proje Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı 2017 yılı Teknik Destek Programında desteklenmeye hak kazandı.

   Proje kapsamında eğitimler Ege Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinde görevli Doç. Dr. Hafize Öztürk Can tarafından gerçekleştirildi.

      Doğum Hizmetlerinin Güçlendirilmesi, anne adaylarının doğum eylemini sağlıklı ve güvenli şartlarda gerçekleştirmeleri, ebelerin doğumlarda daha etkin rol almaları ve normal doğumun yaygınlaştırılması amacıyla doğum öncesi hazırlık hizmetinde görev alan eğitmenleri yetiştirmek ve doğumhanede çalışan ebelerin doğal doğum konusunda bilgilerini güçlendirmek amacıyla 5 (beş) günlük  eğitimin ardından, katılımcılara belgeleri dağıtıldı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2018, 14:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29