Salih Deniz: Bu takım sahipsiz bir takım!

Van’da uzun yıllardır spor yazarlığı ve spor programcılığı yapan Gazeteci Salih Deniz, B.Vanspor’un son yıllarda adeta kaderine terk edildiğini, B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk’ün yalnız bırakıldığını söyleyerek, “Tribünlerde işadamı, siyasetçi, STÖ başkanı, sözüm ona kent sevdalısıyım diyen tek bir kişi yok. Şampiyonluğa oynayan bu takımın bu kadar sahipsiz bırakılması çok acıdır” dedi.

Salih Deniz: Bu takım sahipsiz bir takım!

          Uzun yıllar Gazetemiz Spor Müdürlüğü görevini sürdüren ve şu an Kanal M’de spor programcılığı yapan Gazeteci Salih Deniz, B.Vanspor’un sahipsiz bırakıldığını dile getirdi.

 


        Takımla ilgili eleştirilere değinen Salih Deniz, “B.Vanspor için yapılan yorumlar ve eleştiriler var. Bazı eleştiriler dozu aşarken bazı eleştiriler ise yol gösterici oldu. Evet takım elindeki şansı son oynadığı 3 maçta kaybetti. Bu hepimizi derinden üzmüştür. Hepimiz hayal kırıklığı yaşadık. Peki sorarım bu başarısızlığın mimarları sadece yönetim ve takım mı? Kent takımından şampiyonluk bekliyor ama takıma destek veren hiç kimse yok. Taraftar haricinde bu takımın yanında olan ve destek veren başka kim var?” sorularını sordu.

 


        “KIRŞEHİR İÇİN TÜM ŞEHİR KENETLENDİ, AMA B.VANSPOR YALNIZ BIRAKILMIŞ”
Salih Deniz, grupta lider olan Kırşehir Belediyespor ile ilgili de değerlendirmelerde bulunarak, “Kırşehir deplasmanına giden taraftarlar kenetlenmenin nasıl olduğuna şahit oldular. Bırakın takıma maddi destek vermeyi deplasmana giden taraftarlarımıza bile destek veren çıktı mı? Biz geçmişte tam bir kenetlenmeyle verilen desteklerle şampiyonluklar yaşadık. Ama bugün bu birlik beraberlik ve destek yok. Pazar günkü maçta takım şampiyonluk mücadelesine çıkıyor protokol tribününde kulüp Başkanı yalnız başına oturmuş yanında kimseler yok. Bu halle kimse kusura bakmasın başarı gelmez. O açıdan suçlu sadece yönetim ve takım değil takımına sahip çıkmayan destek vermenlerdir. Bakın taraftar grup başkanları ve yönetimle takıma destek için bilet satışına çıkıldı. Kimse 100 tl verip de bir bilet alıp takıma katkı sunmaya yanaşmadı.

 

         Gönül isterdi ki Şampiyonluğa oynayan bu kentin takımının böylesi önemli bir maçında iş adamları sivil toplum örgütü         başkanları, dernek temsilcileri, kısacası herkesin olmasıydı. Ama yalnız bırakılmış ve şampiyonluk istenilen bir takımında en önemli kanadı kırıkken bu kadar acımasız eleştirilerden kaçınmak lazım. Ben burada kimseyi savunma amaçlı bu yazıyı yazmıyorum. Ama bazı gerçeklerde bilmemizde fayda vardır. Evet takım başarısız olmuş, maç sonunda istenilmeyen olaylar yaşanmış hepimizin umutları kırılmış olabilir. Ama bu hiç birimize yalnız bırakılmış bir takımı daha da yalnız bırakma hakkı vermez. Madem kimse takıma destek vermez o zaman bize düşen bu takıma gönül verenler olarak sonuna kadar takımın yanında olmaktır. Sorarım size Şampiyonluğa oynayan şampiyonluk heyecanı yaşatan her maçta tribünler ful dolduran bu takımı taraftarların haricinde kim ve ya kimler ziyaret etti? İnanın hiç kimse derim. O açıdan bizim tek takımımız var. Eleştiri dozunu kaçırmadan eleştiriler yapılabilir. Ama perde arkasında görmenizde fayda vardır” ifadelerini kullandı.

 


          Ligin bitimine 11 haftalık bir maraton kaldığını hatırlatan Salih Deniz, “Biraz daha sağduyulu olmak ve her zaman takımın yanında olan taraftarlarda takımdan koparsa o zaman kapıya kilit vurulmaktan başka ne kalır. Son olarak şunu derim madem kimse destek vermez, takımı sormaz o zaman sonuna kadar bizler takımın yanında olmalı takımımızı bu zorlu süreçte yalnız bırakmamalıyız. Belki bu yazımdan dolayı takımı eleştirenler beni de eleştirecek. İnanın hiç önemli değil. Benim için önemli olan yalnız başına bırakılmış bu takımın geleceğidir” diye konuştu.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2019, 17:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
SMAÇ
SMAÇ - 5 yıl Önce

Sayın Yazara aynen katılıyorum..Bir Düşünürün dediği gibi; ÜZÜLME EY CAN BU GÜNDE VARLIĞINI HİÇE SAYANLAR GÜN GELİR GÖLGENİ BİLE ARARLAR...Vanʹımızın sporuna yazık oluyor beyler ...

SIRADAKİ HABER