Şampiyonluk kutlamasının yapılacağı yer tartışılıyor

B.Vanspor’un TFF 2. Lig’e yükselmesinin ardından, 1 Haziran Cumartesi günü şampiyonluk kutlaması yapılacağı belirtilirken, söz konusu kutlamaların Ramazan Bayramı arifesinde ve de Beşyol mevkiinde yapılacak olması tartışmalara yol açtı.

Şampiyonluk kutlamasının yapılacağı yer tartışılıyor

           TFF 3. Futbol Ligi 2. Grup’ta sezonu 3. Sırada tamamlayan, play-off maçlarında Karşıyaka ve Esenler Erokspor’u geçerek bir üst lige yükselen B.Vanspor için şampiyonluk kutlaması gerçekleşecek.
Söz konusu kutlamaların bayram arifesinde, esnafların iş yaptığı, vatandaşın da bayram alışverişi gerçekleştireceği Beşyol mevkiinde yapılması kararlaştırıldı. Özellikle sosyal medyada birçok kişi kutlamaların yapılacağı alanın yanlış bir yer olduğunu vurguluyor.
B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, önceki akşam yaptığı açıklamada, B.Vanspor’un şampiyonluk kutlamalarının kentin göbeği olarak nitelenen Beşyol mevkiinde yapılacağını duyurdu.

 


           01 HAZİRAN 2019 CUMARTESİ GÜNÜ ZAFER KUTLAMASI OLACAK
01 Haziran 2019 Cumartesi akşam yapılacak olan kutlamalara herkesi davet eden Van Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Servet Yenitürk, gazetemize yaptığı açıklamada, “01 Haziran 2019 Cumartesi günü iftardan sonra B.Vanspor tesislerinde taraftarlarımızla buluşacağız. Oradan çok sayıda otobüs ve otomobilin yer aldığı araç konvoyu ile hareket ederek, Maraş Caddesi üzerinden Kültür Merkezine ulaşacağız. Oradan Milli Egemenlik Caddesi Üzerinden, Urartu Oteli önünden Beşyol meydanına geleceğiz. Futbolcularımız üstü açık bir otobüs ile bize her şartta desteğini esirgemeyen sevgili Vanlı hemşerilerimizi selamlayacak. Yerel sanatçılarımız konser vererek zafer sevincimizi halkımızla paylaşmamıza katkı sağlayacak” dedi.

 


        HEDEF TFF 1. LİG’E ÇIKMAK…
Amaçlarının vakit kaybetmeden TFF 2. Lig'de de başarılı bir sezon geçirmek olduğunu söyleyen Servet Yenitürk, “B.Vanspor’un TFF 2. Lig'de başarılı olması ve TFF 1. Lig’e çıkma hedefine ulaştırabilmenin çalışmalarına başlayacağız. İyi bir takım yapılanması, doğru transferler ve aktif bir yönetim sergileyeceğiz. Taraftarımızın ve iş dünyamızın desteği ile birlikte bu sezon da olduğu gibi gelecek sezonda da başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum” dedi.

 


         Öte yandan söz konusu kutlamaların yapılacağı alanın tartışıldığı ve birçok taraftarın kutlamaların statta yapılması gerektiğini belirttiği görülüyor.
Bayram arifesinde, insanların alışveriş yaptığı ortamda kutlamaların doğru olmadığı yorumları yapılıyor.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2019, 17:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29