Sanayi esnafının elektrik kesintisi çilesi…

Son zamanlarda Van'da yağışlı havalar ve fırtınalardan dolayı bazı bölgelerde elektrik kesintilerinin yaşandığı görülürken, kesintinin yaşandığı yerlerden biri olan oto sanayide esnaf sıkıntı yaşıyor.

Sanayi esnafının elektrik kesintisi çilesi…

          Van'da olumsuz hava koşullarından dolayı bazı semtlerde elektrik kesintileri yaşanıyor. Kesintinin olduğu bölgelerden birinin de oto sanayi olduğu belirtildi.

 


         Gazetemize açıklamalarda bulunan oto sanayi esnafı Kadir Yardım, elektrik kesintilerinden dolayı iş yapamaz duruma geldiklerini belirterek, "En küçük fırtına veya yağışlı havalardan dolayı elektriklerimiz kesiliyor. Bizler sanayi esnafı olarak bu sorunun bir an önce giderilmesini istiyoruz. Dünyanın birçok yerinde artık enerji nakil hatları yer altına alınıyor. Burada da aynı sistem olmalıdır. Yoksa en küçük olumsuz havada elektriklerimiz kesilir. Biz bu sorunlardan dolayı iş yapamıyoruz. Müşteri geliyor aracına bakmak istiyoruz ama bir türlü elektrik kesintileri bize müsaade etmiyor. Yetkililerin bu sorunu çözmesini bekliyoruz" diye konuştu.
Sanayideki isim vermeyen bazı esnaflar da benzer şikayetlerde bulunarak, çözüm istedi.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2018, 09:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER