Say: Elazığ'daki kardeşlerimiz için gerekli desteği sunacağız

Elazığ merkezli yaşanan depremin ardından Van’ın Edremit Belediyesi anlamlı bir yardım için seferber oldu. Başkan İsmail Say, belediye olarak depremzedelerin yanında olacaklarını söyledi.

Say: Elazığ'daki kardeşlerimiz için gerekli desteği sunacağız

    Elazığ merkezli yaşanan depremin ardından Van’ın Edremit Belediyesi anlamlı bir yardım için seferber oldu.

      Büyük bir depremle sarsılan Elazığ için Türkiye’nin bir çok ilinde yardımlar gitmeye başlarken, Edremit Belediyesi de ısınma, giyim malzemelerinden oluşan araçla bölgeye gitmeye hazırlanıyor.

     Elazığ için Türkiye’nin bir çok ilinde yardımlar gitmeye başlarken, Edremit Belediyesi de ısınma, giyim malzemelerinden oluşan araçla bölgeye gitmeye hazırlanıyor.

     Edremit Belediye Başkanı İsmail Say’ın talimatıyla harekete geçen ekipler, katılmak isteyen vatandaşlar için de Edremit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nü birimini hizmet vermesi için açık tuttu. ‘Gün Kardeşlik Günüdür’ sloganıyla yaraların sarılması için seferber olan Edremit Belediyesi, dayanışmanın en güzel örneğinin sergilenmesi için de çağrıda bulunuyor.

      Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, yaşanan depremden dolayı üzüntülerini dile getirdi. Yakın geçmişte depremi yaşayan bir il olarak Van halkının Elazığlı kardeşlerinin yanında olduklarını ifade eden Başkan Say, bu anlamda imkanları dahilinde bölgeye gerekli yardımı ulaştıracaklarını kaydetti. Araç, gereç, battaniye, ısıtıcı gibi malzemelerden oluşan yardımları Elazığlı kardeşlerine en kısa sürede ulaştıracaklarını anlatan Başkan Say, “Bu anlamda bu yardımımıza dahil olmak isteyen vatandaşlarımız için de Edremit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü hafta sonu açık kalacak ve vatandaşlarımıza yardımcı olacaktır. Ben yaşanan bu depremden diğer illere oranla Van’ın ve Van insanının daha fazla sahipleneceğine inanıyorum. Rabbim bir daha böylesi felaketler yaşatmasın” dedi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2020, 11:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29