Seçim güvenliği masaya yatırıldı

Vali Mehmet Emin Bilmez başkanlığında 31 Mart 2019 pazar günü Mahalli İdareler Genel Seçimine ilişkin, vali yardımcıları, ilimiz güvenlik bürokrasisi temsilcileri, kaymakamlar, ilçe seçim kurulu başkanlarının katılımıyla seçim güvenliği toplantısı gerçekleştirildi.

Seçim güvenliği masaya yatırıldı

             Bir otelde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Vali Bilmez, toplantının amacının seçim sürecinde alınan tedbirlerin görüşülmesi, ihtiyaç halinde alınacak ek tedbirlerin değerlendirilmesi, genel itibariyle seçimin huzur ve güven içerisinde tamamlanmasını sağlamak olduğunu ifade etti.

 

                Seçimin hayırlara vesile olmasını dileyen Vali Bilmez, “İnşallah hep birlikte bu süreci kazasız, belasız atlatacağız. Herkesin seçim sürecinde dikkatli ve duyarlı bir şekilde görev yapmasını istiyorum. Ayrıca, seçimin baskı ve şiddetten uzak olması, oyların ilçe seçim kurullarına teslimi sırasında da iletişimin  sağlıklı bir şekilde yürütülmesi çok önemlidir” dedi.

 

                Toplantı İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığının seçime yönelik tedbir ve çalışmalarını içeren bilgilendirme sunumlarının ardından son buldu.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2019, 15:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29