Sefa Doğanay Van AVM'de sevenleriyle buluştu

Van AVM, ünlü komedyen Sefa Doğanay ve Orkestrası'nı ağırlayarak ziyaretçilerine keyifli anlar yaşattı.

Sefa Doğanay Van AVM'de sevenleriyle buluştu

    Sürpriz etkinlikleri ve ağırladığı ünlü isimlerle, alışverişin yanında eğlenceli deneyimler sunan Van AVM, Ramazan ayı boyunca da birbirinden renkli etkinliklere imza attı.

   Ramazan ayını ünlü şef Sahrap Soysal’un söyleşisi ve sürpriz kampanyalarla karşılayan Van AVM, 9 Haziran Cumartesi günü ünlü komedyen Sefa Doğanay ve Orkestrası’nı ağırladı.

   Yetenek Sizsiniz Yarışması ile adını duyuran ve son dönemlerde komedi dünyasının parlayan yıldızı olarak görülen Sefa Doğanay, canlı orkestra eşliğinde ünlü taklitleri ve birbirinden komik hikâyeleri ile izleyenlere kahkaha dolu bir gün yaşattı.

   Ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gören Doğanay; Nihat Doğan, Yıldız Tilbe, Bülent Ersoy, Canan Karatay ve Mustafa Topaloğlu tiplemeleriyle büyük beğeni topladı. Ünlü komedyeni izlemeye gelen Van AVM misafirleri, Doğanay’ın taklidini yaptığı Seda Sayan ve Ferdi Tayfur gibi sanatçıların şarkılarına coşkuyla eşlik etti.

    Öte yandan ülkenin sevilen çifti Safiye Soyman ve Faik Öztürk’ün 14 Haziran Perşembe Bayram Arefesi’nde saat 14.00’da Ramazan’a özel etkinlikte sevenleriyle bir araya geleceği belirtildi. Sahnelerin renkli ikilisi Safiye Soyman ve Faik Öztürk, eğlenceli sohbetleriyle ziyaretçilere keyifli dakikalar yaşatırken, şarkılarıyla müzik ziyafeti sunacak.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2018, 16:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER