Şehit polis memuru dualarla uğurlandı

İpekyolu ilçesi Bostaniçi Mahallesi’nde bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede 18 Temmuz 2018 Çarşamba günü şehit olan Özel Harekât Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Ahmet Altun için, Van Jandarma Asayiş Helikopter Filo Komutanlığında tören düzenlendi.

Şehit polis memuru dualarla uğurlandı

   Türk bayrağına sarılı tabutu tören alanına bırakılan şehidimiz için saygı duruşu ve öz geçmişinin okunmasının ardından, İl Müftüsü Nimetullah Arvas tarafından dua okundu.

    Silah arkadaşları tarafından omuzlanan ve tekbirler eşliğinde uçağa taşınan şehidimizin naaşı, dualarla memleketi Kahramanmaraş’a uğurlandı.

   Törene, Vali Murat Zorluoğlu ve Sevcan Zorluoğlu hanımefendinin yanı sıra, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Salih Karataş, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, vali yardımcıları, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, kaymakamlar, şehidin silah arkadaşları, askeri erkân, kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2018, 14:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER