Şelale Caddesi'nin yeni görüntüsü büyülüyor

Van Büyükşehir Belediyesi ve Muradiye İlçe Belediyesince Şelale Caddesinde ortak yapılan yol, kaldırım ve ışıklandırma çalışmaları ilçeye ayrı bir güzellik kattı.

Şelale Caddesi'nin yeni görüntüsü büyülüyor

     İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirme yapılmasının ardından 7 ayda 962 kilometre yol çalışmasıyla bir ilki gerçekleştiren Van Büyükşehir Belediyesi bu alandaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

     İlçe belediyelerine verdiği desteklerle de kentin gelişmesine katkı sunan Büyükşehir Belediyesi, Muradiye Belediyesi’ne büyük hizmet desteği sundu.

    Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı ve Muradiye İlçe Belediyesi ile yapılan ortak çalışmayla bin 100 metrelik Şelale Caddesine asfaltlama ve ışıklandırma çalışması yapıldı. Yapılan çalışmaların ilk etabı sona ererken ikinci etap çalışmalarıyla da caddenin kaldırım ve refüjleri yapılacak. Yeni haliyle İlçe halkının takdirini ve beğenisini kazanan cadde havanın kararmasıyla da ayrı bir güzelliğe bürünüyor.

     Yapılan asfaltlama ve ışıklandırma çalışmasının ardından caddenin çok güzel bir görüntüye kavuştuğunu belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yaşar “Van’ı modern ve daha yaşanabilir bir kent yapmak için geceli gündüzlü çalışıyoruz. Bu yıl Sayın Valimiz Murat Zorluoğlu’nun talimatları doğrultusunda Van ve İlçelerinde 962 kilometre yol yaptık. Bu Van tarihinde bir rekordur. Yine bu kapsamda İlçe Belediyelerimiz ile de ortak çalışmalarımız oldu. Muradiye İlçe Belediyemize destek olmak adına 70 kilometre yol yaptık. Bunlardan biri de Şelale Caddesidir. Cadde yeni görünümüyle, ışıklandırma ve asfaltıyla çok güzel oldu. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2018, 13:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29