Serdar Cansu göz dolduruyor

B.Vanspor’un başarılı oyuncusu Serdar Cansu, gayreti, çalışkanlığı, asistleri ve golleriyle göz dolduruyor. B.Vanspor’un, deplasmanda Yeni Orduspor’u 3-0 yendiği maçta takımın en çalışkan isimlerinden biri olan Serdar Cansu, TFF 3. Lig’in ilk onbir listesinde yer aldı.

Serdar Cansu göz dolduruyor

       TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta oynanan karşılaşmalarda haftanın onbirleri belli oldu. Geçen hafta B.Vanspor’da Güney Tutcuoğlu ilk onbirde yer aldığı gibi kendisi ile ilgili övücü ifadelere yer verilmişti. Bu hafta 3. Lig sosyal medya grubunda haftanın onbirleri arasında B.Vanspor’lu Serdar Cansu kendine yer buldu.

 


       Bu sezon hemen hemen tüm maçlarda oynadığı futbol ve gösterdiği azimle dikkat çeken B.Vanspor’lu Serdar Cansu, Yeni Orduspor maçında da göz dolduran bir oyun sergiledi. İlk golde sağdan taşıdığı topu savunma oyuncularını çalımladıktan sonra Güney Tutcuoğlu’na asist yaparak filelerin havalanmasına vesile olan Serdar Cansu, takımının üçüncü golüne de imza atmayı başarmıştı.
Van’daki maçlarda ve deplasman maçlarında gayretiyle, çalışkanlığıyla göz dolduran Serdar Cansu, oynadığı tüm karşılaşmalarda kart görmemeye de dikkat ediyor. Çabuk sinirlenmeyen, arkadaşları ile uyum içinde oynamaya çalışan Serdar Cansu’yu taraftarlar da alkışları ile destekliyor.

 


     Van’daki maçlarda taraftarların isimleri ile tezahürat ettiği futbolculardan biri olan Serdar Cansu’nun, Pazar günü Adıyamanspor ile oynanacak olan karşılaşmada takımın en etkili oyuncularından biri olması bekleniyor.
Öte yandan son haftalarda attığı goller ve rakip oyuncuları demoralize eden oyun sistemi ile dikkat çeken oyunculardan biri de Güney Tutcuoğlu. Güney, Yeni Orduspor maçında da bir gol attı ve rakip iki oyuncunun kırmızı kart görmesine yol açtı.

 


     Takımın hızlı oynaması veya yavaş oynaması gerektiği her noktada devreye giren Güney Tutcuoğlu’na, maestro yakıştırması yapılmıştı.
Yeni Orduspor maçında bir parantez de Samet Cantürk’e açmak gerek. Samet attığı ikinci gol ile Yeni Orduspor kalecisini bile hareket edemez duruma getirdi. Ceza alanı dışında dönerek vurduğu top doksana giderken, kalecinin hayret içeren bakışları dikkat çekti.
B.Vanspor’da gözler Pazar günü oynanacak olan Adıyamanspor maçına çevrildi. Küme düşmeme mücadelesi veren Adıyamanspor’un da Van’a, puan veya puanlar için geleceği belirtiliyor.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2019, 18:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER