Sigorta Haftası işbirliği içinde kutlandı

Sigortacılığın geliştirilmesi ve sigortacılık bilincinin oluşturulması amacıyla her yıl Mayıs ayında kutlanan ‘Sigorta Haftası’ Van Ticaret ve Sanayi Odası, Van Sigortacılar Derneği ve DASK işbirliğinde kutlandı.

Sigorta Haftası işbirliği içinde kutlandı

   ‘Sigorta Haftası’ programı çerçevesinde İlköğretim Okullarında eğitim gören öğrencilere DASK tarafından hazırlanan kumbaralar ile Van Sigortacılar Derneği tarafından hazırlanan kitaplar dağıtıldı.

   Van Sigortacılar Derneği Başkanı ve Van Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Şükrü Üzal ile birlikte Sigorta sektöründe faaliyet gösteren acenteler katılım sağladı.

   Programda açıklamalarda bulunan Üzal, tüm ülkede sigorta haftası etkinliğinin kutlandığını belirterek, “Biz de bu etkinliği, Sigorta Acentesi Üyelerimiz ile birlikte kutlamaktayız. Buradaki amacımız afet, deprem ve kazaların her an gelebileceğini unutmamak gerektiğidir. Bunu hatırlatmak ve çocuklarımıza bu bilinci aşılamak için bu yıl öğrencilerimizi kapsayan bu etkinliği düzenledik” dedi.

Sigortacılığın geliştirilmesi ve toplumda sigorta bilincinin artırılması konusunda Sigorta Haftası’nın önemli olduğunu belirten Üzal, desteklerinden dolayı Doğal Afet Sigortaları Kurumu’na (DASK), Van Ticaret ve Sanayi Odası’na ve Van Sigortacılar Derneği Üyesi tüm sigorta acentelerine teşekkür etti.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2018, 13:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29