Sıkıntılı rögar kapakları tek tek değiştiriliyor

Van ve Su Kanalizasyon İdaresi(VASKİ) tarafından kent genelinde trafik açısından tehlike arz eden rögar kapaklarının değişimi gerçekleştiriliyor.

Sıkıntılı rögar kapakları tek tek değiştiriliyor

    İlk olarak Ali Paşa Mahallesi Suvaroğlu Caddesi üzerinde bulunan ve asfaltlamadan sonra kodu düşük olan rögar kapakları değiştirilmeye başlandı. Ekipler cadde üzerinde gereken yol güvenliği önlemlerini alarak çalışmaları yürütüyor.

   Çalışmalara ana arterlerden başlanarak kent genelinde sürdürülmesi hedefleyen ekipler, yol kotundan yukarı kalan veya düşük olan kanalizasyon bacası kapaklarını değiştirme işlemlerine devam ediyor.

   Rögar kapaklarının sürüş emniyeti ve rahatlığı için de sorun teşkil ettiğinden değiştirileceği belirtilerek, çalışmalar nedeniyle zarar gören veya yol kaplaması altında kalan kanalizasyon bacalarının değişimi trafik emniyeti açısından da büyük önem arz ettiği, ekiplerin özverili çalışmalarıyla yol geçişinde rahatsızlık vermeyecek şekilde yol ile aynı seviyede baca yükseltme işlemleri yaptığı açıklandı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2019, 12:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER