Şimşir: Ligde de, kupada da yolumuza devam edeceğiz!

Vanspor FK Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir, Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu’da Balıkesirspor ile karşılaşacaklarını söyleyerek, “Ligde olduğu gibi, kupa maçlarında da gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz” ifadelerini kullandı.

Şimşir: Ligde de, kupada da yolumuza devam edeceğiz!

          TFF 3. Futbol Ligi Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Vanspor, Cumartesi günü deplasmanda Bodrumspor ile karşılaşırken, kupa maçında ise 1. Lig Ekiplerinden Balıkesirspor ile mücadele edecek.

 


       Vanspor FK Teknik direktörü Hasan Erkin Şimşir, kupadaki rakiplerini değerlendirdi.
 Şimşir, “Bizim için önemli olan ligdir. Ama kupada da aynı ciddiyet ve aynı disiplinle yolumuza devam edeceğiz. Balıkesirspor TEF 1.Lig ekibi. Bu sezon sahasında maç kaybetmeyen bir ekip. Biz de kazanmak ve kupada da yolumuza devam etmek için sahaya çıkacağız. Kısacası kupada görebildiğimiz yere kadar gideceğiz” dedi.

 


          Taraftarlar ise sosyal medyada yaptıkları yorumlarla Balıkesirspor’u geçebilecek güce sahip olduklarını söyleyerek, Vanspor’un önceki yıllarda üçüncü ligde mücadele etmesine rağmen, 2. Lig ve 1. Lig ekiplerini kupada elemeyi başardığını belirttiler.Van Bölge Gazetesi - Salih Deniz

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2019, 18:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER