Şimşir: Sabırla yolumuza devam edeceğiz!

Ziraat Türkiye Kupası’nda Balıkesirspor’u eleyen ve 4. tura kalan Vanspor'da yüzler gülüyor. Vanspor Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir, sabırla yollarına devam edeceklerini söyledi.

Şimşir: Sabırla yolumuza devam edeceğiz!

              Ligdeki başarının yanı sıra kupada da yollarına devam etmenin haklı gururunu yaşadıklarını söyleyen Vanspor Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir, “Ligdeki istikrarlı  çıkışımızı kupada turu geçerek taçlanırdık. Bodrumspor ve Balıkesirspor deplasmanlarında futbolcularımızın sahada verdiği mücadele bizleri fevkalade memnun etmiştir. Tüm futbolcularımızı tebrik ediyorum. Aynı istikrarla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

 


          Şimşir, Vanspor’un büyük bir camia olduğunu söyleyerek, “Bizler de bu güzel camia için elimizden geleni yapıyoruz yapacağız. Yeter ki taraftarlarımız sabırlı olsunlar takımı sahiplensinler kucaklasınlar. Bu süreçte takımımıza destek olalım kulüp Başkanımız Servet Yenitürk 'ü yalnız bırakmayalım. İnanın verilecek desteklerin karşılığında  kazanan Van olacaktır diyen Şimşir, deplasman maçlarında  bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza  teşekkür ediyor, Pazar günü  sahamızda  oynayacağımız Kahramanmaraşspor maçına  tüm taraftarlarımızı bekliyoruz” dedi.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2019, 17:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29