Şişli Öğretmenevi'ne ilgi artıyor

Hizmet kalitesini her geçen gün daha da attıran Van Şişli Öğretmen evine ilgi artıyor. Özellikle iftar sonrası öğretmen evinin bahçesi semaver çay içenlerle dolup taşıyor.

Şişli Öğretmenevi'ne ilgi artıyor

        Özellikle bahar aylarına yetiştirilen bahçe düzenlemesi ile her kesimden vatandaşın ilgisini çeken Şişli Öğretmen Evi, iftar sonrası yoğun rağbet görüyor. Öğretmen evine gidenler, Ramazan geceleri canlı müzik eşliğinde hem eğlenebiliyorlar, hem de demlik ve semaver çaylarını keyifle yudumlayabilyorlar.

 


       Toplu iftar programlarından sahura kadar 24 saat esaslı hizmeti baz alan Şişli Öğretmen Evi, konaklama kısmındaki %100 'lük doluluk oranı ile Van'da dikkatleri üzerine toplamayı başardı.

 


         Misafirlerine adeta 5 yıldızlı otel konforunda hizmet sunan ekibin arkasında Şişli Öğretmen Evi'nin yönetimi var!
Müdür Sinan Aldemir ile müdür yardımcıları Cihat Aras ve Dilek Çolakoğlu ile birlikte her daim personelleriyle güleryüzlü ve oldukça iyi niyetli bir yönetim anlayışını benimseyerek hizmeti daha fazla attıran bir anlayış ile gece gündüz demeden hep birlikte gayret gösteriyor.

 


           Gazetemize açıklamalarda bulunan Şişli Öğretmen Evi Müdürü Sinan Aldemir; "Burada gerek öğretmenlerimizi, gerek diğer misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlayıp, en güzel şekilde uğurlamak bizim görevimizdir. Biz de yönetim olarak daha çok hizmet, daha güzel hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Buraya Van'dan çok dışarıdan misafir geliyor, öğretmen evimiz merkezde yer aldığı için sağolsunlar genelde bizi tercih ediyorlar. Biz de konaklamadan, restauranta ve bahçeye kadar neler yapabileceğimizi düşünerek bu noktadan hareket ediyoruz. En kısa zamanda bahçemizdeki kafeyi aktif hale getirerek her türlü yiyecek ve içeceği halkımızın hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2018, 11:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29