SP Milletvekili Adayları Erciş'te…

Saadet Partisi Van Milletvekili adayları seçim çalışmaları çerçevesinde Erciş’i ziyaret etti. Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan SP Milletvekili Adayı Özay İlhan, “Erciş’te depremin üzerinden 7 yıla yakın süre geçmesine rağmen ilçe içler acısı bir durumda” şeklinde konuştu.

SP Milletvekili Adayları Erciş'te…

    24 Haziran’da yapılacak olan seçimlere kısa bir süre kalan siyasi parti temsilcileri çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Saadet Partisi Van Milletvekili adayları Erciş’i ziyaret etti.

   Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Birinci sıra milletvekili adayı Özay İlhan, “Özellikle ilçede şehir merkezinde çok ciddi problemler ilk günkü gibi ortada. Erciş 9 yılda bitirilemeyen devlet hastanesiyle Türkiye’nin en büyük ilçeleri arasında yerini almakta. Erciş Şeker Fabrikası’nın ise yakın zamanda satılacağı endişesi yaşayan Ercişliler iktidarın kente büyük haksızlık yaptığını düşünüyor. Saadet Partisi geçmişte Erciş’e yapılan Şeker Fabrikasına sahip çıkacağı gibi yeni fabrikaların da temellerini atacaktır. Yeniden bir Milli Görüş şahlanışı gerçekleşecek” dedi.

   İlhan, Allah’ın izniyle yılan hikayesine dönen Erciş Devlet Hastanesi’nin iktidara geldikleri gibi en kısa zamanda bitirilerek halkın hizmetine sunulacağını, ayrıca kentsel dönüşümün de tamamlanacağını ifade etti.

    Erciş halkının ve esnafın kendilerini oldukça sıcak karşıladığını anlatan İlhan, değişimin şart olduğunu belirterek 24 Haziran’da ülkemizin ve memleketimizin huzur ve refahı için Saadet Partisi’ne en büyük desteğin verileceği sözünü aldıklarını belirtti.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2018, 13:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER