SP'nin gündemi yine kent sorunları…

Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, parti binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, kentin kronikleşen sorunlarının çözülmesini istedi. İlhan, 825 yıl önce vefat eden Kudüs Fatihi Selahaddin-i Eyyubi'yi de rahmetle yad etti.

SP'nin gündemi yine kent sorunları…

   Saadet Partisi İl Başkanı Özay İlhan, haftalık olarak kentin sorunları ve çözüm önerilerine yönelik yaptığı rutin basın toplantılarını sürdürüyor.
  Cumartesi günü Büyükşehir İş Merkezi'ndeki parti binasında gazetecilerle bir araya gelen SP İl Başkanı Özay İlhan, Van'ın düşman işgalinden kurtuluşunun yüzüncü yıl dönümünde bu sorunların çözülmesi gerektiğini belirtti.   
    Kentin temel on sorununu dile getiren İlhan, Çevreyolunun derhal yapılmasını, Şehrin stadyum sorununun çözülmesini, Sahil yolu konusunda biran evvel çalışma yapılmasını, Katı atık bertaraf ve depolama tesisinin hiç zaman kaybetmeden yapılmasını, Kent meydanının hiçbir kimseyi mağdur etmeden yapılmasını, Otogar sorununun çözüme kavuşturulmasını, Atık su arıtma tesisinin yapılmasını, Kuzey Van gölü demiryolu projesinin hayata geçirilmesini, Kapıköy sınır kapısından ithali ve ihracı serbest olan ürünlerin ticaretinin yapılmasını, Tramvayın yapılması konusunda derhal adım atılmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
  İlhan, Saadet Partisi Van İl Başkanlığı olarak bu kentin sorunlarının takipçisi olacaklarını sözlerine ekleyerek, "Kamuoyuna bir kez daha bu sorunların çözümü için takipçi olacağımızı ilan ediyor, bu vesileyle 825 yıl önce aramızdan ayrılan Kudüs Fatihi Selahaddini Eyyubi'yi rahmetle yad ediyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2018, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER