SP Van Milletvekili adayları seçim çalışmalarına başladı

Saadet Partisi’nin geçtiğimiz Pazar günü Ankara’da gerçekleştirmiş olduğu aday tanıtım programına katılan Van Milletvekilleri Adayları dönüş sonrası Abdurrahman Gazi Türbesinde dua ederek seçim çalışmalarına başladı.

SP Van Milletvekili adayları seçim çalışmalarına başladı

  Seçim çalışmaları çerçevesinde SP Van Milletvekili adayları Gürpınar ve Gevaş ilçelerinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

   Adaylar vatandaşlarla tek tek  el sıkışarak İlçe halkının sıkıntılarını dinledi ve ilçe halkının yoğun ilgisiyle karşılaştı. İktidara geldiklerinde yapacakları hizmetleri anlatan milletvekilleri adayları, Saadet Partisi olarak 24 Haziran seçiminin sloganı olan “Değiştir” diyerek vatandaştan oy istedi.

   SP Van Milletvekili adayı Özay İlhan en son ilçe belediyesini kazandıkları ilçe olması dolayısıyla Gürpınar’dan seçim çalışmalarını başlattıklarını ve Gürpınar’ın yeniden Saadet Partisi’ne sahip çıkacağına inançlarının tam olduğunu belirtti.

 

   İLHAN: SAADET PARTİSİ’NE İHTİYAÇ VAR

   Türkiye’nin yüzölçümü en büyük ilçe olduğunu hatırlatan İlhan, özellikle bölgemizin sorunlarının başında tarım ve hayvancılığın geldiği; bu sektörün gelmiş olduğu kötü durumun doğal sonuçlarından biri olan işsizlik ve geçim sıkıntısı, et ihraç eden bir durumdan, saman ithal eden bir duruma geldiğimizi, Tarımın ve hayvancılığın bölgede yeniden canlanması için Saadet Partisine ihtiyaç olduğunu belirtti.

    Mevcut Hükümetin Milli Görüş Hükümetleri döneminde bu bölgede açılan üretime ve istihdama yönelik tüm fabrikaları özelleştirme adı altında kapattığını ve halkımızı işsizliğe ve borca mahkum ettiğini belirten Saadet Partisi adayı Özay İlhan, bu konuda sorunları ve çözüm vaatlerini sıraladı.

   Mevcut iktidarın 16 yılda memlekete tek bir fabrika yapmadığını, olanları da sattığını ifade eden İlhan, bölgede yeniden üretimi arttırıcı ve işsizliği azaltacak yatırımların Saadet Partisi iktidarında yapılacağını belirtti.

   Mehmet Engin Güngör’de ilçesi Gürpınar ve Van için çalışacağını bu şehrin gençlerinin bir çoğunun gurbette çalışmak zorunda kaldığını ve her yıl bir çok gencin inşaatlarda ki iş kazalarında vefat ettiğini belirtti. Herkesin doyduğu memlekette doyması için çalışacaklarını ifade etti. Gürpınarlıların ilgi ve alakalarından memnun olan Saadet Partisi adayları buradan Gevaş ilçesine hareket etti.

   Gevaş ilçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden adaylar Gevaş’ın Milli Görüş kalesi olduğunu bu buranın tarım ürünlerinin yetiştirilmesine müsait olduğunu, iktidara geldiklerinde tarım ve turizmin geliştirilmesi için gerekli adımları atacaklarını belirten Gevaş adayı Mehmet Aşık Akbaş ise Gevaşlı biri olarak ilçemizin her türlü sorunu ile ilgileneceklerini, herkesin kendilerine kolayca ulaşabilecek bir vekil olacaklarını belirtti.

    Bu vesile ile ilçe halkı ve esnafı tarafından yoğun bir ilgi ile karşılaşan Saadet Partili adaylar, ardından diğer ilçe ziyaretlerine devam etti.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2018, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29