Spor branşları vatandaşın ayağına götürüldü

İpekyolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü geçen hafta sonu kent meydanında kurulan “Spor Branşları Tanıtım Etkinlikleri” alanında, binlerce vatandaşa antrenör ve spor uzmanları gözetiminde 10 farklı spor branşının tanıtımını yaptı.

Spor branşları vatandaşın ayağına götürüldü

              İpekyolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün organizasyonluğunda sporun geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak ve her yaştan insanları spora teşvik etmek amacıyla, hafta sonu kent meydanında binlerce vatandaşı sporla buluşturmak için düzenlenen “Spor Branşları Tanıtım Etkinlikleri” Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, İpekyolu Kaymakamı Sinan Aslan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, İpekyolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İbrahim Sancar, diğer kurum amirleri ve vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi gördü. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün yereldeki faaliyet ve projelerini başarı ile yürüten, İpekyolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü geçtiğimiz hafta sonu valilik önünden kortej yürüyüşü ile başlayan Amatör Spor Haftası kapsamındaki “Spor Branşları Tanıtım Etkinliği” ile 10 farklı spor branşını kent meydanında vatandaşın ayağına kadar götürdü.

 


          Spor Branşları Tanıtım Etkinliği sayesinde halkı spor branşları konusunda bilgilendiren İpekyolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü antrenörleri; çocuklara, gençlere ve yetişkinlere spor bilincini aşılayarak, spora yönlendirdiler. İpekyolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün organize ettiği “Spor Branşları Tanıtım Etkinliği” projesi ile ilçe müdürlüğü antrenörleri uygulamalı olarak spor branşlarının tanıtımını yapıp, çocuklara, gençlere ve yetişkinlere spor yaptırarak vatandaşı spor yapmaya davet ettiler. Salon sporlarının yanı sıra, bireysel, buz ve kış sporlarındaki tüm branşlar kurulan stantlar ve spor sahalarında vatandaşlara tanıtıldı.

 


          İpekyolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü organizasyonluğunda başlatılan "Spor Branşları Tanıtım Etkinliği" projesinin başarıyla yürütüldüğünü belirten, İlçe Müdürü İbrahim Sancar, "Antrenörlerimiz, sporda branş ayrımı yapmaksızın her hafta belirlediğimiz spor salonu ve kurduğumuz bu stantlarda spor branşlarımızı vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Halkımızın spor tanıtım faaliyetlerimize ilgisi harika ve bu bizi gerçekten çok mutlu ediyor. “Spor Branşları Tanıtım Etkinliği” projemizi bu hafta sonu kent meydanında organize ettik. İl müdürlüğümüzün Amatör Spor Haftası kortej yürüyüşü organizasyonu ile kentte sporun gelişmesine katkı sunarken bizlerde ilçe müdürlüğü olarak bu etkinliği gerçekleştirdik. İlçe Müdürü İbrahim Sancar, desteklerinden dolayı, Van Valimiz Sayın Mehmet Emin Bilmez’e ve İl Müdürü Nevzat İnanç’a teşekkür ederek, projemizi farklı bir şekilde ilerleyen zamanlarda tekrardan gerçekleştireceğiz" dedi.   

 


         Vatandaşların yoğun bir ilgi gösterdiği etkinlik günün geç saatlerine kadar ziyaretçilerini ağırlayarak sona erdi. Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2019, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER