Spor yazarları Vanspor maçını değerlendirdi

Vanlı spor yazarları Salih Deniz ve Rıdvan Can, Vanspor’un yarın oynayacağı Karabükspor maçı ve grupta oynanacak olan diğer karşılaşmaları değerlendirdi. Spor yazarları, Vanspor’un, Karabükspor’u rahat geçeceğini, ancak diğer maçlarda alınacak sonuçların önemli olduğunu dile getirdi.

Spor yazarları Vanspor maçını değerlendirdi

           Van’da uzun süredir spor yazıları ile bilinen Bölge Gazetesi Spor Yazarı Salih Deniz ve Vansesi Gazetesi Spor Yazarı Rıdvan Can, internet üzerinden yayın yapan Akdamar TV’de Vanspor maçı ile gruptaki maçları değerlendirdi.
Van’daki bir kafede gerçekleşen özel programda gruptaki maçların büyük önem arz ettiğini söyleyen yazarlar, sadece Vanspor’un kazanmasının yetmeyeceğini, başarıda rakiplerin de puan kaybetmesinin payı olacağını dile getirdi.

 


           Vanspor’un deplasmanda grubun son sırasındaki Karabükspor’u rahat yeneceğini söyleyen Gazeteci Yazar Salih Deniz, “Karabükspor bir dönemler Süper Lig’de adından söz ettiren bir takımdı. Ancak önce 1. Lig, ardından ikinci lige düştü. Şimdi grubun son sırasında ve küme düşmesi kesinleşti. O yüzden Vanspor’un rahat kazanacağına inanıyoruz. Fakat kesinlikle rehavete kapılmayacağız, rakibi küçümsemeyeceğiz. Karabükspor’u yeneceğiz. Bizim üstümüzde bulunan takımların da puan veya puanlar kaybetmesini bekleyeceğiz. Bu hafta zorlu maçlar var. 42 puanla grupta lider olan Ankara Demirspor, deplasmanda Ergene Velimeşe ile oynayacak. İnşallah Ergene bu maçı kazanır. Yine grupta 40 puanla ikinci sırada bulunan Bandırmaspor, evinde 37 puanla üçüncü sıradaki Kastamonuspor ile oynayacak. Bu maç da büyük önem arz ediyor. 37 puanla dördüncü sırada yer alan Tuzlaspor ise evinde Elazığspor’u konuk edecek. Bu karşılaşmada da Elazığspor’un alacağı puan veya puanlar bize yarayacak. Ama ne olursa olsun bizim kendi maçlarımızı kazanmamız gerekiyor” dedi.

 


        Gazeteci Yazar Rıdvan Can ise Vanspor’un iyi bir ekip olduğunu, son Niğde maçında dört gollü bir galibiyet elde ettiğini söyleyerek, “Rakibimizi küçümsemeden güzel bir oyun ortaya koyarak kazanmalıyız. İnşallah diğer maçlarda da bize yarayan sonuçlar ortaya çıkar. Karabükspor maçından sonra evimizde Bodrumspor ile oynayacağız. Sonraki hafta ise deplasmanda Kahramanmaraşspor ile karşılaşacağız. Bu maçlarda alınacak galibiyetler bize moral kaynağı olacaktır. Vanspor’u herkesin desteklemesini arzuluyoruz” ifadelerini kullandı.

 


     Programda kafe yetkilileri de Vanspor ile ilgili düşüncelerini dile getirdi.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2020, 09:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29