Stat sorunu bir kez daha gündemde…

Van'da uzun yıllardır gündemde olan stat sorunu, Çarşamba günü oynanan Ziraat Türkıye Kupası 5. Tur karşılaşmasında bir kez daha gündeme geldi. B.Vanspor ile Boluspor maçını canlı yayınlayan A Spor kameramanları, görüntü alacak yer bulamadılar.

Stat sorunu bir kez daha gündemde…

             Van'da depremin yaşandığı 2011 yılından beri 'Yapıldı', 'Yapılacak' denen, ama bir türlü programa bile alınmayan şehir stadyumu gündemden düşmüyor.

 


          Geçtiğimiz Çarşamba günü Van'da oynanan Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında B.Vanspor ile TFF 1. Lig Ekibi Boluspor karşılaştı. Söz konusu maçı canlı yayınlayan A Spor kanalı çekim yapacak yer bulamadı.
Kameramanların biri Kara Kobralara ait amigonun bulunduğu yerde çekim yaparken, iki kameraman da çatıya çıkarak burada görüntü almaya çalıştı.

 


          Uzun yıllar gazetemizde spor müdürlüğü yapan Salih Deniz ise sosyal medyadan paylaştığı görüntülerin altına, "Mecburen kameralar portatif tribünün üstüne çıkarılmış. Nüfusu Bir Milyonu geçen bu kentin en büyük sorununun stat olduğunu bir kez daha gördük. Bu görüntü bu güzel kente yakışmıyor" ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2018, 17:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29