Statta kar temizleme çalışması sürüyor

Vanspor’un maçlarını oynadığı Van Atatürk Şehir Stadı’nda kar temizleme çalışmaları sürüyor. Pazar günü grubun en zorlu takımlarından biri olan Ankara Demirspor ile Van’da oynanacak olan maç öncesi, sahada kar temizleme çalışmaları sürüyor.

Statta kar temizleme çalışması sürüyor

   TFF 2. Futbol Ligi Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, yarın saat 13.00’te grupta ikinci sırada yer alan Ankara Demirspor’u konuk edecek.

    Kırmızı siyahlıların maçını oynadığı Van Atatürk Şehir Stadı’nda ise hummalı çalışma yapıldı. Önceki akşam başlayan ve sabah saatlerine kadar süren çalışma ile statta kar temizleme çalışması yapıldı.

 

    Gençlik ve Spor Müdürlüğü personeli tarafından yapılan kar temizleme çalışması sonrası sahanın top oynamaya elverişli hale getirilmesi için çalışılıyor.

    Aynı zamanda tribünlerde taraftarların maçlarını rahat şekilde izleye bilmesi için de karla mücadele çalışması yürütülüyor.

Van’da son 26 yılın en yoğun kar yağışı olması dolayısıyla geçtiğimiz hafta oynanması planlanan Vanspor ile Ergene Velimeşe maçı ertelenmişti.

   Pazar saat 13.00’te Vanspor ile Ankara Demirspor arasında oynanacak olan maç öncesi hem saha içinde, hem de tribünlerde kar temizleme çalışması yapıldı. Kar temizleme çalışmalarının maçın oynanacağı güne kadar aralıklarla yapılması bekleniyor.

 

    Stattaki kar temizleme çalışmalarının görüntülerini sosyal medyada yayınlayan Gazetemiz Spor Müdürü Salih Deniz, geç saatlere kadar yoğun bir gayret gösteren Gençlik Spor Müdürü yetkilileri ve personellerine teşekkür ederken, taraftarlar da maçın top oynanmaya elverişli hale getirilmesinin önemine vurgu yaptı.

    Pazar günü oynanacak olan Ankara Demirspor maçında mutlak galibiyet hedefleyen Vanspor, bu maça bir dönemler Beşiktaş’ın efsane sporcusu olan ve geçtiğimiz sezon da takımı çalıştıran Feyyaz Uçar teknik sorumluluğunda çıkacak.

   Taraftarların bir bölümü Teknik Direktör Taner Taşkın’ın istifasının yanlış olduğunu belirtirken, bir bölüm taraftar ise son haftalarda alınan sonuçların takımı play-off potasından uzaklaştırdığından dem vuruyor. Bölge: Salih Deniz

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2020, 18:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29