Süleyman Güler'den fuara davet…

Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, 12-15 Nisan tarihleri arasında 9'uncu İnşaat ve Mobilya Fuarı'nı gerçekleştireceklerini belirterek, 12 Nisan Perşembe günü saat 14:00'te açılışı yapılacak fuara herkesi davet etti.

Süleyman Güler'den fuara davet…

       Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, Van'da 12 Nisan Perşembe günü saat 14:00'te başlayacak olan ve 15 Nisan tarihine kadar devam edecek olan 9'uncu İnşaat ve Mobilya Fuarı'nın ilgi görmesini beklediklerini söyledi.
Fuarın en iyi şekilde geçmesi için yoğun gayret göstereceklerini belirten Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, Van'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıl dönümü olması hasebiyle fuarda her ziyaretçiye sürpriz hediyeler dağıtacaklarını ifade etti.

 


     Yaklaşık 3 bin ziyaretçiye hediye dağıtacaklarını anlatan Güler, "Dolayısıyla gelen ziyaretçiler hem fuardaki güzellikleri görecek hem de eli boş dönmeyecek. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Gerek ülke genelinden gerek İran'dan yoğun bir katılım olmasını bekliyoruz" dedi.

 


     29-31 Mart tarihleri arasında gerçekleşen 1'inci Van Tekstil ve Ev Tekstili Fuarı'nı da değerlendiren Güler, 25 firmanın katıldığı fuarı yaklaşık 3 bin kişinin ziyaret ettiğini ifade ederek, "Fuara başlarken bölgedeki tekstil ve üretim potansiyelini ortaya çıkarmak istiyorduk. Bu kapsamda hem İran'dan hem bölgeden alım heyetlerini getirerek alıcı ve satıcı buluşturmayı hedefledik. Başarılı geçen fuarımızın gerek ilimiz gerek ülkemiz ekonomisine büyük katkıları oldu" dedi.

 


       Güler, öte yandan 26-29 Nisan tarihinde bölgenin en büyük tarım fuarını gerçekleştireceklerini de anlatarak, "Bu yıl hedefimiz, Van'da organize ettiğimiz fuarlarla ses getirmektir. Van'ı fuar merkezi haline getirdik, daha çok uluslararası fuarlar yapmak hedefiyle yolumuza devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2018, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER