Sünnetçioğlu'ndan, tedavi gören hastalara moral ziyareti...

Van İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, SBÜ. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi İpekyolu Ek binası Hastanesi'nde incelemelerde bulunarak Covid-19 servisinde tedavi gören hastaları ziyaret edip durumları hakkında bilgi aldı.

Sünnetçioğlu'ndan, tedavi gören hastalara moral ziyareti...

  Van İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Adem Ergioğuz ve SBÜ. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik, SBÜ. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İpekyolu Ek Binası Hastanesi'nde İncelemelerde Bulunarak Covid-19 Servisinde Tedavi Gören Hastaları Ziyaret Edip Durumları Hakkında SBÜ. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı İpekyolu Ek Binası Hastanesi sorumlusu Dr. Mehmet Ali Bilgili’den bilgi aldı.

   Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu,  hastanede tedavi gören hastalar ile sohbet ederek istek ve talepleri dinledi; geçmiş olsun dileklerinde bulunarak gerek sağlık çalışanlarımıza gerek yatan hastalarımızı ziyaret ederek moral motivasyona ihtiyacı doyulmaktadır dedi. Bu anlamda vatandaşlarımıza tekrar çağrıda bulunarak salgını atlatmış değiliz,  "Biz Sizin için burada kalıyoruz. Sizde bizim için lütfen evde kal" çağrısında bulundu.

Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2020, 15:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29