Şüpheli araçta 155 kilo 734 gram eroin ele geçirildi

Van’da polis ekipleri narkotik köpeği ‘Şila’nın desteği ile hafif ticari kamyonette yaptıkları aramada 155 kilo 734 gram eroin ele geçirdi.

Şüpheli araçta 155 kilo 734 gram eroin ele geçirildi

 

   Van Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, haksız kazanç sağlamak amacıyla, uyuşturucu madde ticareti, nakli veya depolanması faaliyetlerini yürüten şahıs/şahıslara yönelik olarak yapılan çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

   Bu çalışmalar kapsamında Van’dan batı illerine yüklü miktarda uyuşturucu sevkıyatının yapılacağı bilgisini alan narkotik polisi, şüpheli aracı Van-Hakkâri karayolu üzerinde bulunan Kurubaş mevkiinde durdurdu.

    Narkotik madde arama köpeği ‘Şila’nın da katıldığı aramada hafif ticari kamyonetin taban kısmına zulalanmış 299 paket halinde toplam 155 kilo 734 gram eroin maddesi ele geçirildi. Elde edilen uyuşturucu madde ile ilgili olarak 2 şahıs, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak/Uyuşturucu Madde Nakletmek” suçundan gözaltına alınırken soruşturma çok yönlü olarak devam ettiği belirtildi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2018, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29