Sütçü Sabri Usta'nın yeri hizmete açıldı

'Uygun fiyat, kaliteli hizmet' sloganı ile yemek ve kahvaltı sektöründe Van'da önemli bir yere sahip olan Sütçü Sabri Usta'nın yeri görkemli bir açılışla Van halkına hizmet etmeye başladı.

Sütçü Sabri Usta'nın yeri hizmete açıldı

    Erciş Yolu üzerinde, Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe,  Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, Van Şoförler Odası Başkanı Emin Tuğrul, Van Lokantacılar ve Fırıncılar Odası Başkanı Osman Tuncil ve birçok sivil toplum örgütü temsilcilerinin açılışını gerçekleştirdiği Sütçü Sabri Usta'nın yeri, 7/24 yemek ve kahvaltı çeşitleri ile hizmet edecek.
     Tuşba ilçesinde böyle önemli bir iş yerinin açılmasından dolayı memnuniyetini dile getiren Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, büyüyen ve gelişen Tuşba'nın bu tür yatırımlarla daha da güzelleştiğini söyledi.
     Hizmette a sınıfı kalite anlayışını benimsediklerini belirten işletme sahibi Sabri Işık, "İşletmemiz 7/24 hizmet etmektedir. Yemek çeşitlerinin yanı sıra 30 çeşit ürün ile Van kahvaltımız da mevcut. Kahvaltımız açık büfe ve serpme şeklinde. Fiyatlarımız çok uygun. Örneğin açık büfe Van kahvaltımızın fiyatı kişi başı 17,5 TL. Yine et döner, İskender, pide çeşitleri gibi birçok çeşit yemek hizmeti sunuyoruz. Van mutfağının önemli lezzetleri ile müşterilerimiz rahat, geniş ve nezih bir ortamda yemek lezzetine kavuşacak. İşletmemiz bol çeşit ve zengin menünün en önemli duraklarından birisidir. Tüm Van halkını işletmemize bekliyoruz" dedi.
Konuşmaların ardından kesilen kurdele sonrası işletme sahibi Işık, konuklara işletmeyi gezdirerek, bilgiler verdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2018, 08:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER