Takva: Her zaman Vanspor'un yanındayız

B.Vanspor'un idmanlarını izleyen ve ardından Kulüp Başkanı Servet Yenitürk ile Teknik Direktör Feyyaz Uçar'la görüşen Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Başkanı Necdet Takva ve yönetimi, her zaman için kentin tek profesyonel takımının yanında olduklarını belirtti.

Takva: Her zaman Vanspor'un yanındayız

             Bu sezon TFF 3. Lig 2. Grupta şampiyonluk parolasıyla sezona başlamak isteyen B.Vanspor'un idmanları devam ederken, Van TSO yönetiminden takıma anlamlı bir ziyaret gerçekleşti.

 


            Kulübün İskele'deki Şahabettin Özarslaner Tesisleri'ne giden ve burada idmanları izleyen Van TSO Başkanı Necdet Takva ile yönetimi, futbolculara tatlı ikramında bulundu ve B.Vanspor'un başkanı ve hocası ile görüştü.

 


          Feyyaz Uçar'a başarılar dileyen ve çalışmaların coşkulu sürdüğünü görmekten mutlu olduğunu belirten Takva, bu sezon B.Vanspor'un başarılı olmasını diledi.

 


       Daha sonra Kulüp Başkanı Servet Yenitürk ile sohbet eden Takva, takımın başarılı olması için her kesimden destek sunulması gerektiğini vurguladı.

 


         Geçtiğimiz sezon B.Vanspor'un şansızlık sonucu istediği başarıyı gösteremediğini anlatan Başkan Takva, "İnşallah bu sezon takımımız başarılı bir grafik çizer. Bizler de Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi olarak takımımızı ziyaret etmek istedik. Umarım bu sezon istenen şampiyonluk elde edilir" diye konuştu.

 


        B.Vanspor futbolcuları, hoca ve başkan da Takva ile yönetimine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2018, 16:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER